tilbake til det grunnleggende kjøkkenapparater

tilbake til det grunnleggende kjøkkenapparater

Tilbake til Grunnleggende er et produkt linje Focus Electrics Group, LLC. Kjøkkenet Apparatet merkevaren tilbyr innovative kjøkken elektro og sesongbaserte produkter som er ideelle gaver til deg selv eller for kjære. Selskapet startet som et lite hjem hermetikk-og matfag business, og har utvidet til mer kreative kjøkkenapparater. Det finnes mange forskjellige typer Tilbake til Grunnleggende produkter.

Blandemaskiner og Juicers

Tilbake til Grunnleggende gjør flere typer blandemaskiner, og noen inkluderer mat prosessor vedlegg. Produktet linjen har også en reise krus blender for personer som har travle hverdag og ønsker å spare tid. Det er to hovedtyper av juicers tilgjengelig, inkludert rustfritt stål juicer og aluminium juicer. Begge typer innlemme dampen prosessen.

Mat Prep Verktøy

Dette merket har mange innovative verktøy for enkel frukt og grønnsaker slicing og peeling. Det er også en sil og saus maker tilgjengelig, samt flere mat sil tilbehør.

Brødristere

Tilbake til Grunnleggende inkorporerer dobbel funksjon brødristere i sin produktlinje. Med valg av to eller fire skive brødristere, begge typer har spor stort nok for engelsk muffins eller bagels, samt egg komfyrer.

Vinkelslipere

hjemmeværende og jegere som foretrekker å lage sin egen kjøttdeig kan bruke Tilbake til Grunnleggende elektrisk kjøttkvern. Det har forover og bakover funksjoner, ulike sliping nivåer og pølse stuffing vedlegg. Det finnes også en hånd-opererte korn kvern tilgjengelig for folk som ønsker å male sin egen hel-korn blomster og korn.

Fun Snacks og Drikke

Når du har barn eller underholde ofte, Tilbake til Grunnleggende tilbyr mange morsomme snack tilbehør, for eksempel elektriske popcorn maker, mikrobølgeovn popcorn poppers, og mutter stekeapparater. Produktet linjen har også metal popcorn boller, popcorn krydder og mutter glasurer. Det er flere smoothie maker apparater, og de fleste av dem har dispenser ventiler og rørepinner. Dette merket har også mange snøisen og iskrem beslutningstakere, samt istapp pop muggsopp.

Preservers og Canners

Folk som har hager og liker å dyrke sin egen frukt og grønnsaker kan benytte dette merket er valg av hjemme hermetisering og bevare kits. Fra damp canners til mat dehydrators, Tilbake til Grunnleggende tilbyr alle de ulike typer verktøy for å tilberede maten og lagre det i lange perioder.


Relaterte artikler


hvordan du justerer ovnen termostaten i et boblebad rf3020xkt
langstrakt vs runde toalettskålen
hvordan å utveksle en runde termostat for en programmerbar en
hvordan sette opp grunnleggende nødstrøm i $ 500 dollar eller mindre område
hvordan å bo trygt rundt elektriske apparater
gass tørketrommel grunnleggende
hvordan du justerer en honeywell runde varme og kjøle termostat
hjem varmesystemer grunnleggende
vare på yoga klær
hvordan å bygge en yoga backbend benk