grunner til en Kenmore 253 fryser ikke kjøling

grunner til en Kenmore 253 fryser ikke kjøling

Du trenger:
søppelsekk eller kan
. Hermetisk luft.
Nese maske.
Vernebriller.
Pinsett.
Myk klut eller fille.

Det finnes en rekke problemer som kan oppstå ved bruk av en Kenmore 253 fryser. Når fryseren er ikke skikkelig kult, står du i fare for å ødelegge mat eller øke din strømregning med mye penger. De fleste av problemene med fryseren kan festes med liten innsats eller en enkel tur til et apparat lagre.

Fryser Dør

Gå til forsiden av fryseren og føler rundt døren for kald luft som kommer gjennom døren tetning. Hvis du føler deg kald luft rømmer fra døren, sjekk fryseren dør låsen eller dørpakningen. Døren forseglingen er gummiaktig stoff rundt døren som holder den kalde luften inne. Skift dørpakningen om nødvendig eller bytt dørhengsler.

Level fryseren

Hvis du Kenmore 253 er ikke nivået, vil fryseren ikke fungere skikkelig. Fryseren må være nivå for å opprettholde sin konstant temperatur. Når fryseren er ikke nivået, sirkulerer luften uberegnelig inne i enheten. Plasser et nivå på alle sider av fryseren for å sikre at det er nivået. Hvis fryseren ikke er plant, bruk en skrutrekker til å justere føttene på bunnen av enheten til det er nivået.

Kondensator Coils

Kondensatoren sløyfer på baksiden av fryseren er viktig for kjøleprosessen. Når kondensatoren spolene er støvete, kan de ikke være i stand til å skikkelig late vannet gjennom dem. Bruk en fille og en allsidig renere å rengjøre kondensatoren sløyfer på baksiden av enheten.


Relaterte artikler


hvordan finne riktig kjøleskapet størrelse
hvordan å lage en solenergi varmtvannsberederen
søppeltømming tips
hvor å endre en termistor på et boblebad tørketrommel
hvordan du velger kjøkkenutstyr
hvordan du bruker en Roomba batterilader
hvordan du bytter agitator hunder i en vaskemaskin
delene i en food prosessor
hvor å restarte en pelletskamin
hvor å fastsette en mat disposisjon