hjem rettsmidler for å fjerne brune flekker

hjem rettsmidler for å fjerne brune flekker

Mange mennesker er plaget av brunlig misfarging på huden deres. . Disse mørke flekker kan lage din hudfarge ser kladdete og ujevn, noe som gjør at du ser eldre ut enn du er. Mens det er flere behandlinger tilgjengelig fra din hudlege eller esthetician, er de ofte dyre og innebærer mye nedetid etterpå. Heldigvis er det mange kostnadseffektive løsninger for å minske forekomsten av brune flekker som kan utføres i personvernet ditt eget hjem. Det er viktig å være tålmodig når du bruker disse hjem behandlinger, men fordi resultatene vil ta lengre tid å se enn det som utføres i et legekontor.

Solkrem

De fleste brune flekker skyldes solskade og ultrafiolette stråler kan gjøre eksisterende flekker vokse eller mørkere, samt skape nye. For å forhindre dette ved å bruke solkrem daglig. Velg et produkt med en solfaktor på minst 30 og brukes hver gang du blir utsatt for sol. Hvis du svømmer eller svettet voldsomt, må du på nytt ofte.

Aloe Vera

Aloe vera gel blir ofte brukt til å behandle brannskader, kutt, skrubbsår og andre hudirritasjoner fordi den fremmer helbredelse. Den kan brukes til å visne utseendet til brune flekker på huden også. Gni gel på flekkene to ganger daglig, la det på i minst 45 minutter hver gang. Det kan ta så lenge som to måneder før du ser resultater.

Castor Oil

Mange har gode resultater å bruke lakserolje å blekne brune flekker. Den har anti-inflammatoriske egenskaper og inneholder antioksidanter som bidrar til å forhindre skader fra frie radikaler i huden. Castor olje kan bli gnidd på brune flekker to ganger om dagen. Hvis du har en spesielt mørk eller store brune flekken, gjelder castor olje til en bandasje, og la den på over natten.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik har mange helsemessige fordeler, men det kan også minske forekomsten av brune flekker på huden. Den sure naturen fungerer som en exfoliant å fjerne døde hudceller som er fanget på overflaten av huden. Ved å fjerne disse lagene, brune flekker lysere. Eple cider eddik kan kombineres med andre elementer for å forbedre effektiviteten. En løsning av eple cider eddik og appelsin, sitron eller lime juice, med to deler av eddik til en del juice, kan brukes til brune flekker daglig. De juice er også naturlig exfoliants, så de bidra til fortgang i fadingprosessene. Bland en frisk løsning hver dag, så det ikke blir forurenset.

Hvitløk

Selv om lukten kan være støtende for noen individer, hvitløk lim eller juice kan brukes til å brune flekker å hjelpe dem falme. Lim kan gnis direkte på stedet, mens juice kan brukes på en bomullsdott og dytter på det berørte området. Påfør hvitløk to ganger daglig i minst 30 minutter om gangen. Resultater tar vanligvis seks til åtte uker for å bli tydelig.


Relaterte artikler


hvordan du bytter beltet på en Hoover windtunnel
Vick’s ultralyd luftfukter rengjøringsanvisninger
hvordan du velger kjøkkenutstyr
Hvordan kan jeg bytter Amana dørpakninger?
hva er farene ved elektriske vegg ovner?
hvordan du rengjør en forestilling teppe lege R40
hvordan å sammenligne txu priser
hvordan du bytter varmeelementet på en Hotpoint tørketrommel
tips og feilsøking for vedfyrte ovner
hvordan du tiner en fryser med en brukket kuldemedium