grunner en tørketrommel ikke kan tørke klær

grunner en tørketrommel ikke kan tørke klær

Du trenger:
oppvask såpe
. Vann.
Sponge.
Håndkle.
Hvit eddik.
Kniv.
Gammel tannbørste.

Få ting er mer irriterende enn å åpne tørketrommelen og i stedet for å finne varme, tørre klær, finne vått fuktig tøy. Flere grunner konto for hvorfor en tørketrommel stopper tørking av klær, noen som du kan rette opp uten et apparat reparatør. Tørketromler krever jevnlig vedlikehold for å fungere skikkelig, og hvis dette vedlikeholdet er hoppet over, det kan føre til at tørketrommelen slutter å fungere midlertidig, forårsake permanent skade og bli en brannfare.

The Drum mai ikke tørkes

Hvis en tørketrommel er tromme ikke tumbling, kan det føre til at tørketrommelen ikke for varme, og derfor ikke tørre klær. Å undersøke om trommelen snur, prøv å slå den for hånd. Trommelen skal slå, men tilbyr noen motstand. Hvis trommelen spinner lett og napp så som det er slått, er stasjonen beltet muligens skadet, slitt eller slipping. I dette tilfellet må du setter inn eller erstatte beltet.

Vents Er Muligens Tette

Når tørketrommelen ventilene er tette, kan den varme fuktige varmen ikke la tørketrommelen, som hindrer klær fra tørking. Sjekk lo fellen, vent fellen dekker for en lo tette og fjerne lo funnet. Sammen med lo fellen, inspisere av åpningen for overskytende lo også. Slå på tørketrommelen, og gå ut for å undersøke eksterne ventilen. Varm luft skal strømme gjennom den ytre ventilen på et relativt hurtig tempo. Hvis luften ikke strømmer, se om lo er tilstopping av røret. En god regel er hvis loet er clogging eksosrøret, er det en god tid å skifte røret.

Varmeelementet Feilfunksjonerende

Når varmeelementet i en tørketrommel begynner å svikte, en av de første tegnene er at tørketrommelen stopper varme og tørke tøy. For å teste elementet, legger du et par fuktige elementer i tørketrommelen, og slå tørketrommelen til sitt høyeste varme omgivelser. Still tørketrommelen timer i 5 til 10 minutter, slå på tørketrommelen og vente. Når syklusen avsluttes, åpner tørketrommelen og føle elementene inni. Hvis elementene er fortsatt fuktig, er varmeelementet sviktende og må byttes.


Relaterte artikler


brannalarmanlegg trening
som er bedre: hdtv eller plasma?
typer komfyrtopper
hvor å fjerne søppel disposisjon fra en vask
gjøre det selv videospiller reparasjon
sammenligning av mikrobølger og konveksjon ovner
hvor å fastsette varmtvannsbereder rør
hvordan du feilsøker en Frigidaire es340 gass rekkevidde
Hvordan kan jeg nivået et tak fan?
stor kapasitet treg komfyrer