DIY: bordlamper

DIY: bordlamper

Hvis du er lei av å kjøpe retail bordlamper, vurdere å lage din egen. De deler til en bordlampe vil ikke byste din lommebok, og du kan resirkulere eller gjenbruke husholdningsartikler eller maskinvare rester fra andre prosjekter for å gjøre funky og opprinnelige tabellen lamper. Med noen oppfinnsomhet, kan en daglig element bli en kreativ belysning kilde for hjemmet ditt

Du trenger:.
En fot lang, 1 cm tykk kobberrør
. Kobberrør flens.
Light socket skjøteledning.
Rørverktøy.
Lyspære.
Hot lim.


en.
Skru 1 fot lange stykke kobberrør i kobberrøret flens. Disse flensene er flate, tunge og runde og har et hull for å skru i rør i sentrum. De er vanligvis brukt for å koble rør til flate overflater. Kontroller at kobberrøret passer elegant i flensen --- plukke opp forsamlingen av røret og rist den kraftig. Det bør ikke jiggle eller lage bråk. Du kan plukke opp kobberrør og flenser hos din lokale jernvarehandel.
To.
Sett pluggen slutten av lys socket ledningen inn i toppen av røret. Skyv den ned gjennom røret og ut gjennom bunnen av flensen. Når du sitter forsamlingen ned, vil den vipp til siden på grunn av ledningen. Finn en av skruehullene i flensen --- kutte vekk kanten av flensen med pipe kniver, lage en kurve som omfatter en av skruehullene. Ledningen skal sitte i denne kurven og la forsamlingen til å sitte flat.
Tre.
Trykk lyset kontakten på toppen av kobber rør godt inn i røret --- om lag ½ -tommers av kontakten bør være synlig over kanten av kobberrøret. Fjern kontakten fra røret, kjøre en perle av lim rundt den indre kanten av røret og sett kontakten i røret. Limet bør sette i en time.
Fire.
Skru din lyspære i lyset stikkontakten og koble lampen din. Hvis du liker denne industrielle utseende, forbedre den ved hjelp av en liten klode lyspære, en lysekrone flimring pære eller en un-frostet lyspære slik at du kan se filamenter.

Tips og advarsler


 • versjoner av dette prosjektet omfatter salatbolle eller vaser med hull boret i bunnen. Heng kontakten opp ned og du har overlyset.
 • Bor et hull i siden av en keramisk kaffe krus for kontakten wire og du har en lunefull bordlampe.
 • Slip på socket ledningen ned gjennom en sløyd og boret parafin lampe, terra cotta pott med hull boret inn i sidene, eller blikkboks med hull design. Du kan også bruke Bunsen-brenner står og vedlagte røkelse holdere å holde lyspærer.


 • Relaterte artikler


  Hvordan kan jeg se forskjell på gass og propan ovner?
  hva er farene ved omvendt osmose vann filtre?
  hvordan du velger et luftfilter system for hjemmet
  hvordan du bruker harman Mark III kull ovner
  Hvordan sammenligner jeg anmeldelser for apparater?
  hvordan å spare på en gass vannvarmer
  hvordan du feilsøker en jacuzzi motor pumpe
  grunner for vannmålere
  hvordan å sammenligne solenergi vannpumper
  fordelene av moderne teknologi i kjøkkenutstyr