Hvordan feilsøker jeg et boblebad gu1500?

Hvordan feilsøker jeg et boblebad gu1500?

Den Whirlpool GU1500 Oppvaskmaskinen er utstyrt spesialiserte funksjoner for å få retter skinnende rent. Det kan desinfisere og skure skitten oppvask, men har innstillinger skånsom nok til å rengjøre selv de mest sårbare Kina. Når GU1500 ikke fungerer, feilsøke vanlig drift og vaske problemer på egen hånd før du ringer for dyrt service. Noen spørsmål er enkle å fikse

Du trenger:.
Frisk oppvaskmiddel
. Hvit eddik.


en.
Åpne og lukke døren hvis Whirlpool GU1500 kontrollpanel viser to streker. Trykk inn døren til det står.
To.
Trykk på kontrollpanelet tastatur for korrekt syklusen hvis Whirlpool GU1500 oppvaskmaskinen ikke vil starte. Se etter indikatorlampen å lyse. Vent til syklus starter.
Tre.
Reparer eller bytt blåst sikringer i sikringsskapet. Tilbakestill strømbryteren hvis kretser har snudd til "off" posisjon.
Fire.
Trykk ned på overfyllingsvern flyte i høyre hjørne av Whirlpool GU1500's oppvask badekaret om enheten vunnet 't fylle. Trykk til float utgivelser og beveger seg lett. Fjern eventuelle gjenstander hindrer dets bevegelser. Oppvaskmaskinen vil ikke kjøre med en fast beskyttelse float.
Fem.
Vent noen minutter. Det er mulig at Whirlpool GU1500's motor er overbelastet eller syklusen er inne i en normal pause. Ring en servicetekniker dersom problemet vedvarer.

Vasking Problemer


en.
Øke Whirlpool GU1500 er vanntemperaturen til minst 120 grader Fahrenheit. Velg en innstilling som passer for svært skitten oppvask.
to.
Fjern gamle eller deigete vaskemiddel fra beholderen hvis serviset ikke blir rengjort. Påfyll av Whirlpool GU1500's dispenser med fersk vaskemiddel. Bruk minst 1 ss. av vaskemiddel for hver last. Legge til flere hvis du har svært skitten oppvask eller hardt vann. Følg instruksjonene på vaskemiddel boksen for nøyaktige målinger.
Tre.
Undersøk pumpen og spray arm område i bunnen av Whirlpool GU1500 oppvaskmaskinen hvis rettene er tilgriset etter en syklus. Fjern eventuelle hindringer, for eksempel etiketter fra flasker og bokser, som er tilstopping pumpen eller spray arm.
fire.
Fyll oppvaskmiddelbeholderen med 1 til 3 ts. av sitronsyre krystaller hvis rettene har brune flekker etter en syklus. Velg en vanlig vask og bruk ikke vaskemiddel. Installer en jern-fjerning enhet til din Whirlpool GU1500 hvis flekkene vises ofte.
Fem.
Velg lufttørke eller oppvarmede tørking alternativ hvis rettene har orange flekker. Velg en skylling for å redusere flekker. Fyll en måling kopp med 2 kopper eddik og legg den på Whirlpool GU1500 bunnen rack hvis rettene er oppdaget. Kjør en vanlig vask, og velg en lufttørke eller energisparende tørre omgivelser. Dette fjerner flekker fra serviset.


Relaterte artikler


hvordan du bytter høyttalere for en stereo
hvordan bruke fjernkontroller for garasjeportåpnere i biler
hvor å fastsette et boblebad oppvaskmaskin
samsung tørketrommel feilkoder
hvordan å drive en gass-ovn
hvordan du rengjør søppeltømming plast bygge opp
deler av en rekke
hvordan du feilsøker en solstråle steam master jern?
problemer med kabel-TV-signaler
Hvordan får jeg en veiledningshefte for en ge ovn?