Hvordan kan jeg forsegle gulvet registre?

Hvordan kan jeg forsegle gulvet registre?

Hvis du ikke har forseglet kanaler i varme-og kjølesystemet på riktig måte, er du kaste bort en masse penger, prøver å holde hjemmet varm eller kald. Gulvet registrene er ofte de mest oversett delen av kanaler selv om de er beryktet for lekker rundt kantene. Duct tape vil ikke gjøre jobben heller. En studie utført av Lawrence Berkeley National Laboratory vist at duct tape rett og slett ikke stå opp veldig lang mot temperaturer i en oppvarmings-eller kjølesystem. Markedet gir et alternativ som fungerer, ikke bare på gulvet registre, men også for alle kanaler dine

Du trenger:.
Dusting klut
. Klut.
Såpe og vann.
Håndkle.
Talt ikke toksisk kanal tetting mastic med en UL etikett 181A eller B.
Pensel.
Glassfibernett tape.


en.
Rengjør gulvet registeret ved å plukke den opp av gulvet og støvtørking den av med en tørr klut. Dypp din vaskeklut i bøtte med såpe og vann og vaske registeret ned for å fjerne skitt eller er bosatt. Tørr registeret helt med et håndkle.
To.
Påfør ikke giftig kanalen tetting mastik rundt alle kantene på undersiden av registeret med pensel og slippe registeret tilbake på plass. Trykk godt ned for å danne en sel med gulvet under. Påfør mastic, ved hjelp av pensel, rundt kantene der registeret møter gulvet til å styrke båndet. Som et alternativ, kan du klippe strimler av fiberglass mesh tape lenge nok til å dekke sidene av registeret og bruk glassfiber mesh tape langs kantene slik at det obligasjoner med duct-forsegling mastik for en mer holdbar hold.
tre.
Test forseglingen på gulvet registeret ved å slå på systemet ditt og bruke viften i systemet for å blåse luft gjennom kanaler. Føl rundt kantene av registeret, slik at ikke mer luft slipper ut rundt kantene.

Tips og advarsler


 • Du bør også sjekke alle andre kanaler i hjemmet og forsegle alle forbindelser med de samme trinnene beskrevet for gulvet registrene. Hvis du ikke kan få tilgang til noen av kanaler, kan du kontakte en entreprenør som kan utføre jobben for deg.
 • Når du forsegle gulvet registre, bør du bruke en støvsuger for å holde registrene fri for støv på en jevnlig basis.


 • Relaterte artikler


  hvordan å skifte en pur vann filter på en horisontal kran montere
  hvordan å reparere en ge skive uten rist eller spinn
  hvordan å skifte en Hoover oppreist støvsuger belte
  som oppfant den bærbare elektriske lyset?
  kjøkken apparatet forbrukerinformasjon
  Hvordan feilsøker jeg en Amana gass varme luften enhet?
  tv reparasjon tips for en toshiba
  hvor kaldt bør en dypfryser være?
  hvordan gjøre en fordamping kulere fungere bedre
  hva er den store avtale på rommet luftrensere?