Hvordan kan jeg installerer bakre skuffen glir for Kenmore ovnen?

Hvordan kan jeg installerer bakre skuffen glir for Kenmore ovnen?

Installere den bakre skuffen guider på en Kenmore ovn skuff er en oppgave som kan ta en lav prioritet i mange husholdninger, men en skuff som stikker og tilter ved åpning og lukking er et unødvendig irritasjonsmoment. Skuffen, som ligger rett under ovnen, begynner å stikke når den opprinnelige glir, små plastikk biter som snapper opp på bakre hjørnene av skuffen, ikke var riktig installert, eller bryte eller oppbrukt. Skifte dem er i evnen til mest ovnen eiere

trenger Du:
skuff glir.


en.
Kjøp nye Kenmore ovnen skuffen glir (se Ressurser). Du trenger to, og kostnadene er vanligvis mellom ett og to dollar hver.
To.
Ta ovnen skuffen fra ovnen. Trekk den helt ut. Sjekk at fronten plast glir er på plass og ubrutt. Disse vil bli på komfyren selv, på forsiden av skuffen åpning og nær toppen. Hvis disse er på plass, vend oppmerksomheten til den bakre glir på skuffen selv. Den glir skal være en liten plast brikke festet til bunnen bak hjørnet av skuffen. Det vil se ut som en plastikk boks med en hul gap for skuffen jernbane og vil bli festet med en plast krok til skuffen. Sjekk om enten en eller begge mangler eller ødelagt.
Tre.
Erstatte et ødelagt glid ved å løfte den opp og trekke den ut. Den glir skal løsne og løfte ut av en firkantet hull i skuffen. Plasser kroken på nye gli, peker opp, inn i hullet og løft opp til smekk på plass. Gjenta for motsatt side, om nødvendig.
Fire.
Sett skuffen. Dette kan være den vanskeligste delen av hele prosedyren, slik line i skuffen opp nøye. Den øvre kanten av skuffen må passe godt på plast guider på toppen av ovnen skuffen åpningen, mens den nederste skuffen skinnen glir inn i gapet i ryggen skuffen glir. Juster begge sider, topp og bunn, før du skyver skuffen på plass. Det kan ta et par forsøk før skuffen glir i jevnt.

Tips og advarsler


 • Trekk skuffen helt ut før du kjøper nye guider. Noen ganger kan en skuff er ute av balanse eller klissete på grunn av gjenstander fremlagt under ovnen eller bare være av skinnene.


 • Relaterte artikler


  fordeler og ulemper med elektrisk og gass områder
  hvordan gjøre ditt vindu ac mer effektiv
  hvordan du rengjør en tørketrommel
  hvordan diagnostisere varmtvannsbereder problemer
  hvordan du bytter beltet i et boblebad lgr4634eq1 tørketrommel
  Hvordan bruker jeg en spotbot?
  hvordan lys piloten lys på en propan gass varmtvannsbereder
  Hvordan finner jeg Jenn luft gass rekkevidde deler?
  Slik Prime et kjøleskap sine vanndispenser
  Hvordan kan jeg omsorg for en oase vann kjøler?