Hvordan kan jeg reparere motoren koblingen på en lsn1000lw2 boblebad skive?

Hvordan kan jeg reparere motoren koblingen på en lsn1000lw2 boblebad skive?

Når motoren koblingen på en LSN1000LW2 Whirlpool vaskemaskin slutter å virke, fører det som regel hele maskinen til å slutte å jobbe. Du kan ringe profesjonell tekniker for å reparere motoren koblingen, men det er en jobb som du kan gjøre selv. Motoren Koblingen Settet inneholder to plast motor koblingsdeler, og en gummi isolasjon stykke som går mellom dem. Disse tre delene gli inn på stasjonen motor og gear saken uten behov for spesialverktøy

trenger Du:
Phillips skrutrekker
. Flat kanten skrutrekker.
Motor kobling kit.


en.
Koble til vaskemaskinen er elektrisk strøm, og nå bak vaskemaskinen for å slå av vannet blandebatterier. Flytt skive vekk fra veggen.
To.
Fjern baksiden av vaskemaskinen ved å ta ut skruene.
Tre.
Fjern pumpen. Pumpen er plassert mot bunnen av skiven, og det må man to slanger tilkoblet. Ta en flat kant skrutrekker, sett den inn mellom bunnen retainer klippet og pumpen, og dra mot deg. Ikke bruk for mye kraft fordi du ikke ønsker å bryte den.
fire.
Fjern stasjonen motor. Dette er neste del, sitter rett på toppen av pumpen. Fjernet stasjonen motoren på samme måte som pumpen, ved å fjerne den fra holderen klippene. Som du trekker ut drivmotoren, vil du se motoren koblingen. Rett ovenfor denne motoren kobling, og på girkassen, er den andre motoren koblingen. Den gummi isolasjon er mellom dem.
Fem.
Erstatt den gamle motoren koplinger med de nye. Break eller lirke den gamle motoren koplinger ut av stasjonen motor og girkassen med en skrutrekker eller sparkel. Skyv den nye motoren koblinger på, å sørge for at de flate sidene av motoren koblinger mot sidene av stasjonen motor og girkasse. Knottene på motoren koblinger vil møte opp og mot hverandre.
6.
Plasser gummi isolasjon på motoren koblingen på stasjonen motor. Line gummi isolasjon opp slik at hullene på linje med piggene på motoren koblingen. Skyv på plass. Som du installere stasjonen motoren, slå motoren koblingen og gummi isolasjon til hullene på linje med motoren koblingen ligger på girkassen.
7.
Sett stasjonen motor og pumpe. Skyv stasjonen motoren på plass. Trekk ut retainer klippet å skyve stasjonen motor i, og pass på at retainer klippene hold den fast. Skyv pumpen på på samme måte.
8.
Skru bak panelet på plass, og skyv skiven tilbake på sin vanlige plass. Sett i kontakten og slå deretter vannet på.

Tips og advarsler


 • Du kan fjerne pumpen uten unhooking vedlagte slangene.
 • motor vil gå av uten unhooking ledninger. Hvis du kobler fra ledningene, merke dem. Du må sette dem tilbake i riktig rekkefølge.


 • Relaterte artikler


  hvordan du rengjør lo fra inne i en tørketrommel
  Hvordan blir jeg kvitt propanflasker i Bethlehem, Pennsylvania?
  Hvordan kan jeg fjerne batteriene fra Salter mat skalaer?
  som er bedre: elektrisk eller drivstoff ovner?
  hvor å endre et filter på en Trane xl 1200
  hvordan du kan resirkulere Styrofoam containere
  hvor å endre en varmeelement
  hvordan å sammenligne frysere
  DIY varmeelement
  hvordan bygge en billig solenergi varmtvannsberederen