Hvordan kjøper jeg garantier for vaskemaskin og tørketrommel stabler?

Hvordan kjøper jeg garantier for vaskemaskin og tørketrommel stabler?

En stabling vaskemaskin og tørketrommel er en vaskemaskin og tørketrommel med tørketrommelen plassert på toppen av vaskemaskinen. En vaskemaskin og tørketrommel stack er et alternativ for folk som bor i leiligheter som har en vaskemaskin og tørketrommel hook-up, eller personer som ønsker å spare plass i sitt vaskerom. Vaskemaskin og tørketrommel stabler varierer i pris fra $ 850 til over $ 1200, og som med de fleste store apparatet kjøp, bør du vurdere å kjøpe en garanti for vaskemaskin og tørketrommel stabelen. En garanti, eller verneplan, er en garanti for at varen skal arbeide for en bestemt periode, og hvis det ikke skjer, vil selgeren fikse eller erstatte produktet.
en.
Velg vaskemaskin og tørketrommel stakken at du skal kjøpe. Vaskemaskin og tørketrommel stabler er laget av Frigidaire, Kenmore, Maytag, Whirlpool og General Electric. Tenk hvor mye plass i ditt hus eller leilighet som du har for enheten, og tøyet behov når du velger din vaskemaskin og tørketrommel stabelen. Vaskemaskin og tørketrommel stabler varierer i vasken fra 1,5 kubikkmeter til 3,1 kubikkmeter.
To.
Finn butikker som selger vaskemaskin og tørketrommel stakken at du skal kjøpe. Sjekk lokale hjem apparatet butikker i ditt område, i tillegg til online ressurser. Best Buy og Sears tillater deg å kjøpe vaskemaskin og tørketrommel stabler over Internett, og sende dem til din bolig. Dessuten kan prisene på Best Buy eller Sears nettsteder avvike fra prisene i vaskemaskin og tørketrommel stabler i sine butikker i ditt område på grunn av spesielle kampanjer Internett. Eller de kan være markert ned som klaring elementer, så pass på å sjekke begge ressurser.
Tre.
Kjøp den garantien når du kjøper vaskemaskin og tørketrommel stabelen. Hvis du kjøper vaskemaskin og tørketrommel stack i en butikk, spør selgeren om tilgjengelige garantier og kjøpe ett med vaskemaskin og tørketrommel stabelen. Hvis du kjøper vaskemaskin og tørketrommel stable på Internett, kan du ta med garantien ved å legge den til din "handlekurv" på nettstedet, eller under "Sjekk ut"-prosess, avhengig av firmaet du kjøper vaskemaskinen og tørketrommel stabelen. De fleste garantier er i tre eller fem år, og kostnadene varierer fra $ 150 til $ 280, avhengig av prisen på vaskemaskin og tørketrommel stabelen.

Tips og advarsler


 • fleste vaskemaskin og tørketrommel stable produsentens inkluderer også et ettårig reparere /erstatte garanti med kjøpet av enheten. Den utvidede garantien som du kjøper er en garanti fra butikken som selger deg vaskemaskin og tørketrommel stabelen.


 • Relaterte artikler


  hvor stor bør mine varmtvannsbereder være?
  hvordan å sammenligne solenergi vannpumper
  hvordan du feilsøker en Hotpoint gassovn
  typer komfyrtopper
  hvordan å skifte en food disposisjon
  hva som gjør kompakte lysstoffrør effektiv?
  hvordan du rengjør en rustfritt stål utendørs grill
  Hvordan kan jeg fjerne en trommel på en Maytag Neptun?
  Hva er fordelene med damp skiver?
  hva er r-404 kuldemedium?