Hvordan lager du en søppelplass solcellepanel?

Hvordan lager du en søppelplass solcellepanel?

Solcellepaneler legge energibesparende fordeler til hjemmet ditt, inkludert gratis varme og mindre drivstoff som brennes i ditt hjem. Selv om kommersielle solceller kan være svært dyrt, kan du lage din egen solenergi panel varmen fra søppelplass deler. Disse solcellepaneler arbeid gjennom konveksjonsvarme: kald luft kommer inn i panelet fra bunnen, varmer så det renner gjennom sol-oppvarmede kolonner, og stiger ut på toppen, varmer opp rommet. Noe som gjør dem er så enkel at barna kan hjelpe deg og lære litt om vitenskap i prosessen.

Du trenger:
målebånd
. Papp.
Målestokk.
Blyant.
Kniv.
Painter's tape.
Silver spray maling.
Spray maling: alle farger
. 4-tommers bred trekkspill vaskeri rør.
Black spray maling.
Silikon caulk.
Wire kleshengere.
Wire nips.


en.
Mål lengden og bredden på vinduet ditt, og legg 4 inches til den resulterende målingene. Tegn et rektangel som passer din målinger på et stykke papp og kuttet den ut med et verktøy kniv. For et vindu 40 inches bred og 56 inches lang, trenger du et stykke papp 44 inches bred og 60 inches lang.
To.
Skjær en firkant ca 4 inches kvadrat fra hvert hjørne av din papp. Spray maling ene siden sølv og den andre siden noen ønsket farge, la strøk med maling tørke i minst 30 minutter før sitter og blar i papp eller legge et nytt strøk.
Tre.
Bend sidene av papp opp å gjøre en boks med sølv på innsiden. Tape hjørnene med malere tape og spray male dem til å dekke tape. Klipp et rektangel i toppen og bunnen av boksen ca 2 inches bredt og 1 cm mindre enn lengden på sidene.
Fire.
Cut nok lengder av 4-tommers bred tøyet tube å fylle pappeske. I dette tilfellet, trenger du 10 rør 56 inches lang. Klesvask tube er veldig skinnende aluminium og kollapser på seg selv som et trekkspill, du må strekke den ut å måle og klippe den. Hold rørene strukket ut til spray male dem svarte. Sørg for at du strøk alle sider av hvert rør og vekt dem på innsiden med stein mens de tørker over natten.
fem.
Kjør en perle av silikon caulk ned én side av hvert spray malt vaskerom tube. Trykk på rør vertikalt inn i pappeske, de caulk og malingen skal holde dem fra springer sammen igjen. La caulk kur over natten.
6.
Nip krokene fra et par av wire kleshengere, skjæring etterlot en 2-tommers wire på hver side av bunnen av hver krok. Poke krokene opp gjennom de to øverste hjørnene av pappeske, la boksen ligge på ledninger på deres bottoms. Heng montering på en gardin stang foran en sørvendt vindu.


Relaterte artikler


hvordan å fikse et tett oppvaskmaskin avløp
om Weston kjøttet slicers
avfukter alternativer
hva er farene ved kokekar kobber?
hvor å restarte culligan vann myknere
vaskemaskin reparasjon tech tips
hvordan du bytter hyllene i en Maytag side ved side
hvordan du feilsøker ismaskinen problemer
vedovner i huset og farlig å puste
typer metall belegg