Hvordan søker jeg om Pennsylvania kjøling lisens?

Hvordan søker jeg om Pennsylvania kjøling lisens?

En kjøling lisens er nødvendig for å utføre oppdrag på kjøleskap. Staten krever ikke noen form for kjøling lisens over standard HVAC-sertifisering. Med denne sertifiseringen kan du arbeide med kjøling apparater gjennom Pennsylvania. Denne lisensen tillater brukeren å reparere og ta service oppfordrer alle nedkjølt apparater. Mange kjøling reparatør er frilansere, og har en tendens til service bestemte geografiske områder. Andre kan være forbundet med et apparat kjede eller butikk og service automatene fortsatt under garantien.

Søk om lisensen


en.
Sørg for at din varme, ventilasjon og air-condition (HVAC) og Environmental Protection Agency ( EPA) kuldemedium sertifiseringer er fortsatt gyldige. Om nødvendig, se om oppgradering dem. Hvis du ikke har en sertifisering, melde deg på en HVAC-kurs eller studere uavhengig til å ta eksamen og få sertifisering. Kurs kan bli funnet på yrkesfaglige tekniske skoler eller online.
to.
Sjekk med fylket eller byens avdeling av generelle tjenester for å avgjøre om en bedrift lisens eller lovlig lisens er nødvendig. Innhenting av nødvendige ekstra lisenser.
Tre.
Start arbeidet som kjøling tekniker. Pennsylvania krever ingen statlig lisens. Så lenge du holder korrekt sertifisering du kan reparere kjøleskap apparater. Det er ingen ekstra krav til læreplass eller kurs for.

Tips og advarsler


 • Ulike byer i Pennsylvania kan kreve at andre lisenser som for eksempel en bedrift eller lovlig lisens. Den lovlig lisens er nødvendig for forsikring. Disse ekstra lisenser er kun nødvendig hvis du jobber som frilanser eller lage ditt eget firma.


 • Relaterte artikler


  fordamping kjøleteknikker
  Hvordan kan jeg justere spenningen på spolen singer symaskin?
  hva er emalje underlagsstrøk?
  Maytag oppvaskmaskin reparasjon tips
  hvor å fjerne en sinkmaster søppeltømming
  hva er farene ved lufting en tørketrommel inne i hjemmet?
  hvor å endre oppvaskmaskinen frontpanelet farge til rustfritt stål
  komponentene i en bærbar generator
  hvordan du bruker hickory chips med en gassgrill
  hvordan du feilsøker en generell elektriske oppvaskmaskinen som ikke vil renne