bakprojeksjon tv reparasjon tips

bakprojeksjon tv reparasjon tips

Rear-projeksjon TV-funksjonen ved å projisere et bilde fra bak TV-skjermen. Det er tre typer teknologi som brukes i bakprojeksjon TV: LCD (liquid crystal display), CRT (Cathode-ray tube) og DLP (Digital Light Processing). Hver teknikken bruker forstørrelse linser og speil for å utvikle et bilde på skjermen. Selv om bak-projeksjon TV ofte produsere store, raffinerte bilder, kan de også oppleve noen tekniske problemer.

Projeksjonslampe

Rear-projeksjon TVer bruker lamper som kanalen lys for å skape et bilde. Over tid kan disse lampene svekkes og brenne ut, som resulterer i dårlig bildekvalitet. I disse tilfellene, må du kjøpe en ny lampe fra TV-produsenten, som angitt på HDTV Solutions nettsiden. Dårlig bilder kan også skyldes lamper som ikke er forsvarlig festet, eller er installert på feil måte. Sjekk at lampen er sikkert montert før du bestiller et nytt. Også ta hensyn til alle varsellampene som blinker på bak-projeksjon enhet. Disse varsler om et problem med TV, noe som kan være relatert til lampen. Sjekk bruksanvisningen eller ta kontakt med TV-produsenten direkte hvis du er usikker på din lampe er på feil.

Lyd og Bilde

Hvis du opplever dårlig bildekvalitet på bak-projeksjon TV, tilgang til menyen alternativer via fjernkontrollen. Her kan du endre lysstyrken og fargen rikdom, slik at du kan endre kvaliteten på bildet som vises. Du kan også endre kalibreringsinnstillinger på noen bak-projeksjon TV, som vil gi deg større kontroll over bildekvaliteten. Men noen kalibreringsinnstillinger fast og låst.Hvis du ikke får noen lyd, tilgang til Lydinnstillinger og sikre at høyttalerne er skrudd opp til tilstrekkelig nivå. Du bør også sørge for at alle DVD-spillere eller konsoll du har koblet har sin lyden skrudd opp også.

Heat

Overoppheting kan føre til at bak-projeksjon TV til å vise et dårlig bilde. Noen enheter leveres med innebygde sikkerhetsanordninger som slår av strømmen helt når de blir for varme. For å unngå overoppheting, kontrollere at enhetens ventilene holdes rene til enhver tid, så støv kan hindre den fra å kjøle ned. Sørg også for at rommet der bak-projeksjon enheten holdes relativt kjølig. Hvis rommet fanger Søn ofte, trekke gardinene eller bruke air condition når du ser på TV, som varmen kan forvrenge bildekvaliteten.


Relaterte artikler


hjem rettsmidler for å fjerne gamle arr
HEPA vs ioniske
hvor å endre motoren koblingen på en Kenmore skive
vanlige årsaker til enten ingen eller liten vannføring i en ge oppvaskmaskin
hvor å fastsette en mat disposisjon
varmepumpe alternativer
hvordan du feilsøker en ASKO vaskemaskin
hvordan størrelse et kalkfilter basert på vann hardhet
installasjon av en ny gasskomfyr
Hvordan kan jeg installere en satellitt system på en tv?