dampskip som brukes til rengjøring bad, kjøkken, og klær

dampskip som brukes til rengjøring bad, kjøkken, og klær

Du trenger:
Coffee pods
. Vann.
Kaffekopp.

Steam rengjøringsmidler er enkle enheter som bruker vann fra springen til å rense kjøkken, bad, klær og mer. Konvertere vann til damp, disse rengjøringsmidler bruke varme for å drepe bakterier og polish overflater. Steam rengjøringsmidler er ideelle for husholdninger med en rekke overflater, som de kan brukes til å rengjøre harde gulv og tepper. Disse rengjøringsmidler gi brukere med vedlegg, duker, og til og med innebygd støvsugere til å takle vanskelige rengjøring prosjekter.

Hoover SteamVac All Terrain

Den SteamVac All Terrain er en Hoover damp renere designet for teppebelagt og harde gulvflater. All Terrain kan brukes til å rense linoleum, tre og stein kjøkken og bad overflater. En 8-fots slangen vedlegg er inkludert for å lette rengjøring av vegger og tak. Vakuumet gjelder steam varme direkte til gulv, automatisk legger vaskemiddel til vann ved riktig forhold, og er utstyrt med harde gulv squeegees og børster avslutning på jobben.

Jiffy J-2000

The J-2000 er en damp renere for klær designet og produsert av Jiffy Steamer selskapet. Den J-2000 er utstyrt med en 1300-watts varmeelement kraftig nok til å ha maskinen klar til rene klær i to minutter. Steamer spesialister Jiffy designet av J-2000 ergonomisk, og har tatt med en rekke vedlegg laget spesielt for ulike plagg. 360-graders sving hjul gjør J-2000 er lett å flytte ved rengjøring. I 2010 vil 10 prosent av hver J-2000 kjøp går til bekjempelse av brystkreft.

Shark Vac-Da-Steam

Den Vac-Da-Steam, produsert av Shark, er en to-i-ett vakuum og damp mopp designet for harde gulv. Fra løvtre kjøkken til linoleum bad, er Vac-så-Steam en allsidig rengjøringsmiddel som tillater brukere å suge opp overflaten crud før du bytter til en omfattende damp mopp for en dypere rent. Enheten er utstyrt med både tykke og tynne mopping pads, som kan byttes ut betinget av at overflaten blir rengjort. Ifølge Shark nettstedet, eliminerer Vac-Da-Steam 99. 9% av bakterier, selv om sannheten av denne påstanden er uklar.


Relaterte artikler


problemer med trepellets
feilsøking tips for hjemmet sentrale ac systemer
hvordan du bruker hickory chips med en gassgrill
hvordan du feilsøker Maytag ytelse tørketromler
hvor å endre varmebatteriet i en Hotpoint tørketrommel
fordeler og ulemper med elektrisk og gass områder
hvordan du feilsøker en KitchenAid tørketrommel
hvordan å bruke de tre-cup kontinentale elektriske ce23201 kontinental riskoker
silikon kokekar problemer
hvordan du kjøper ny pfaltzgraff retter