det lukter brent i en hårføner

det lukter brent i en hårføner

Bare ut av dusjen, lukter friskt og rent, nå deg for din hårføner slik at du kan bli klar for arbeid. En stund etter at du slår den på, er det det er: en lukt som brennende hår. Dette stinkende problemet er fixable

Årsak

Din hårføneren har et areal for luftinntak som kan bli tette med menneskelig hår og lo. Når dette rusk suges inni hårføner og varmer opp, utstråler den en lukt som brennende hår hver gang du blåser håret tørt.

Løsning

Først, bruke en gammel tannbørste til å rengjøre luftinntaket på hårføneren, skrape vekk noe hår eller lo du finner. Deretter åpner du hårføner ved å fjerne skruene som holder kroppen sammen. Børste vekk hår som har fremlagt inni hårføner og trekk ut alle som er tvinnet rundt varmespiral. Etter, skru hårføner tilbake sammen igjen.

Forebygging

jevnlig rengjøring hårføner vil hindre at det lukter brent hårføneren fra å returnere. Holde det indre av håret dryer rene vil også bidra til å utvide sin levetid og holde den i gang kraftig og smidig, i henhold til "Speed Rengjøring" av Jeff Campbell.


Relaterte artikler


hvordan du feilsøker en Kenmore klær skive serien 70 som ikke vil renne
hvordan å holde sentrale luft regningen lav
hvordan å koble opp en kobber vann linje for et kjøleskap
hvordan du kontrollerer et varmeelement
hvordan du bytter en ozarka fem gallon jug
hvor å fastsette en stinkende oppvaskmaskin
når skal en gassgrill propan tanken fylles?
forbrukeren bruker av propan
problemer med strålende gulv varme
Hvordan endrer jeg barnesikring på en Frigidaire tørketrommel?