feilsøking en bror SE-350 symaskin

feilsøking en bror SE-350 symaskin

The Brother SE-350 symaskin er et datastyrt sy-og broderimaskin. Mens LCD-berøringsskjerm og stort utvalg masker, funksjoner og broderi mønster er en velsignelse for dem som liker klær opprettelse eller stoff håndverk, disse fordelene også gjøre feilsøking av problemer i maskinens operasjonen komplisert. Hvis du opplever problemer med din Brother symaskin, ta et dypt pust og prøv å unngå frustrasjon. Mange irriterende problemene er lett løses ved å sørge for alle komponenter er riktig installert.

Du trenger:
Needle
. Tråd.
Spolen.

Basic Operativsystem Problemer


en.
Kontroller den elektriske pluggen på Brother symaskin for å sikre at den ene enden er festet til baksiden av symaskin og den andre enden er satt inn i et fungerende strømuttak.
to.
Se på strømbryteren på baksiden av symaskinen og sette den til "On "posisjon.
tre.
Senk trykkfoten før du begynner å sy. The Brother SE-350 symaskin vil ikke operere med trykkfoten i hevet posisjon.
fire.
Finn start /stopp-knappen på forsiden av symaskinen. Denne knappen er rød i stopp posisjon og grønt i startposisjon, og du kan endre plasseringen ved å trykke den. Du kan ikke bruke maskinen med denne knappen i stopp posisjon.
Fem.
Trykk spoleapparatets holder til venstre hvis symaskinen fortsatt ikke vil fungere. Denne akselen er en liten stav som strekker seg fra toppen av maskinen.

Problemer med Broken Needles eller tråder


en.
Løsne Nåleskruen-plassert på toppen av nålen-og fjerne nålen. Inspiser den nøye og kast kanylen hvis den vises bøyd eller brukket.
To.
Sett inn en ny nål ved å trykke på bunnen av nålen opp i symaskinen der du fjernet den siste nålen . Stram Nåleskruen inntil nålen ikke vrikke når du trykker på den. Bruk en skrutrekker hvis nødvendig.
Tre.
Sjekk tråden spenningen skiven på toppen av maskinen. Dette tallskiven har tall mellom to og seks. Hvis bryteren er satt til fem eller seks, slår den til venstre for å redusere den til tre eller fire, og se om det løser problemet.
Fire.
Fjern spolen fra området under nålen til symaskinen. Se etter eventuelle sammenfiltret tråder eller knuter og fjerne dem. Sett spolen tilbake i maskinen og kontroller at den passer pent inn i spolekapselen.
Fem.
Undersøk tråden fra tråden spolen til sy nålen. Noen ganger i tråden vil gli ut av tråden tar opp spaken-et metall arm som beveger seg opp og ned på forsiden av maskinen mens du syr-og dette kan føre til ødelagte gjenger eller en ødelagt nål. Fjern tråden og tråden maskinen på nytt for å løse problemet.

Søm Problemer


en.
Les emballasjen til symaskinen nål for å sikre at det er hensiktsmessig for det materialet du arbeider med. Materialer som denim og lær krever spesielle nåler.
To.
Unngå å skyve eller trekke stoffet gjennom symaskinen. Dette kan føre til rynker i stoffet eller hoppet sting.
Tre.
Heve transportøren dersom maskinen ikke beveger stoffet mens du syr. Transportøren arbeidet med å trekke stoffet forsiktig gjennom maskinen og spaken til å heve eller senke dem er plassert på baksiden av Brother symaskin.
Fire.
Juster stinglengde ved trykke på pluss og minus-knappene på kontrollpanelet. Øk stinglengden å stoppe stoff fra bunching og redusere stinglengden hvis sting ser grov eller slurvete.

Broderi Problemer


en.
Trykk på høyre og venstre pilknappene på LCD-skjermen for å velge et mønster før du prøver å brodere. Broderi kan ikke begynne før et mønster er valgt.
To.
Skyv broderenheten fast til venstre så langt det vil gå når du installerer den på symaskinen. Broderi blir ujevn hvis enheten ikke er ordentlig festet.
Tre.
Klar arbeidet ditt område rundt broderenheten slik at enheten til å flytte som kreves under prosessen. Hvis enheten ikke kan bevege seg ordentlig, kan det hende at broderi ser ujevnt eller forvrengt.
Fire.
Stopp brodere umiddelbart ved å trykke på stopp /start-knappen på forsiden av symaskin hvis stoffet blir flokete. Forsiktig gre stoffet og strekk stoffet på broderi rammen igjen, om nødvendig.

Tips og advarsler


 • Hvis LCD-skjermen er uleselig, skrur på maskinen mens du holder nede innstillingen knappen, som har et stykke papir som det er ikon. Dette åpner lysstyrke menyen, og du kan justere den ved å trykke på pluss og minus-knappene.
 • Bruk kun spoler er spesielt utviklet for Brother SE-350 symaskin. Andre spoler kan variere litt i størrelse, og føre til skadet nåler eller brukket tråder.
 • Kontakt en Brother symaskin forhandleren eller et autorisert servicesenter for reservedeler dersom du merker dype riper eller metall grader på stingplaten eller spolekapselen som forstyrrer sy.
 • alltid slå ditt symaskin av før du endrer nåler eller foreta justeringer for å hindre skade.


 • Relaterte artikler


  hvor stor bør en tv-skjermen og hvor mange meter fra visningen?
  hvordan du installerer et lysbilde-i ovnen
  varmeløsninger for hjemmet
  ventless varmeapparatet typer
  hvordan du installerer hjemme høyttalere
  hvordan å skifte en Frigidaire oppvaskmaskin klinke
  hvordan du velger avfukter størrelse
  hvordan koble til stereo komponenter
  Hvordan rengjør jeg tørketrommel vent skjermen?
  hvordan du installerer et belte på en riccar vakuum