felles HVAC-systemer

felles HVAC-systemer

Når du vurderer en ny HVAC (oppvarming, ventilasjon og air-conditioning) system for hjemmet eller bedriften, korrekt installasjon og systemet dimensjonering er viktig for den totale funksjonaliteten, effektivitet og tilhørende energikostnader. Ansette kun lisensierte, anerkjente montører, skikkelig tetting duct arbeid, og kjøpe et system med høy Energy Star karakterer vil hjelpe sikre en effektiv, lite vedlikehold og kostnadsbesparende system.

American Standard

Rundt siden 1880-årene, American Standard skryte av høyeste kvalitet produkter på markedet for store verdier. Deres bredt spekter av systemer, egnet for små boliger til store bedrifter er markedsført som er lett å vedlikeholde og brukervennlig. Deres patenterte Heritage Hybrid og Accuclean systemer tilbyr økonomi, effektivitet og maksimal luftfiltrering.

Carrier

Siden 1902 har flyselskapet vært forpliktet til innovasjon og miljøansvar. Skilte produkter produsert med høyest energieffektivitet, enkel installasjon og vedlikehold på markedet, opprettholder Carrier en global tilstedeværelse, og er kjent for sin kundeservice. Med teknologiske fremskritt som Time Analysis Program og Aquasnap condenserless væske chiller, er Carrier en leder i energi-effektiv innovasjon.

Trane

En global ekspert på miljøteknologi, spesialiserer Trane bare i produkter for å kontrollere klimaet på ditt hjem. I næringslivet siden 1913, utviklet Trane den aller første air-condition systemer i 1931. Med patentert sentrifugale kjølere og energigjenvinning systemer som skaper varmt vann, er Trane forpliktet til å hjelpe huseiere manipulere temperatur, luftfuktighet og ventilasjon av sine hjem.


Relaterte artikler


hvordan du bytter et belte på en hastighet queen skive
Slik finner modellnummeret på en elektrisk ovn
årsakene til å erstatte UV lyspærer
portable vifte vs takvifte
hvordan å tenne en pilot på en gammel etasje ovn
Hvordan kan jeg finansiere honda generatorer?
Hvordan kan jeg lære hvac reparasjon?
hvordan du kan fortelle hvilket år en ge-serien er av modellen eller serienummer
hvordan du kobler et kjøleskap ismaskinen
hvordan du bytter beltet på en Kenmore elite tørketrommel