fordelene av en induksjonsovn over en gass ovn

fordelene av en induksjonsovn over en gass ovn

Induksjon og gass ovner er de to viktigste alternativene å velge mellom når du ønsker å installere, bytte ut eller oppgradere varmesystem. Selv om begge kan varme ditt hjem, og tilbyr en induksjonsovn noen fordeler som en gass ovn ikke. Disse fordelene kan hjelpe deg å velge en ovn.

Clean Form av Varme

En induksjonsovn ikke avgir røyk, i motsetning til en gass ovn. Den induksjon metode for oppvarming gjør bruk av varierende magnetiske felt, danner varmen raskt ved å konvertere den elektriske energien til å varme uten noen direkte eller fysisk kontakt mellom spoler og arbeidsstykket eller objektet. Med andre ord, er induksjonsoppvarming en noncontact form for oppvarming, derfor betyr det ikke brenner noe på kontakt som i sin tur produserer røyk som kan forurense luften. Varmesystemet av induksjonsovn inkluderer en induksjon oppvarming strømforsyning, induksjonsoppvarming coil og en vann-kjøling kilde å gjøre spoler og andre interne komponenter i ovnen kule.En gass ovn, derimot, produserer varme ved hjelp av naturgass eller propan brent i en åpen eller lukket kammer. Naturlig eller propan gass kan senke luftkvaliteten.

Høyere Melting Efficiency

Metallindustrien bruker induksjonsovner fordi de kan varme ulike typer metaller til deres smeltepunkt i kontinuerlig støping planter. En induksjonsovn produserer høyfrekvente magnetiske felt som kan hisse varme metaller for å sikre at legeringene blanding helt inn i smelte. Den rene, noncontact prosessen med oppvarming av en induksjonsovn er nyttig i et vakuum atmosfære for å produsere spesialitet stål og andre legeringer. Med gass ovner, vil tilstedeværelsen av luft, noe som er fraværende i et vakuum miljø, oksiderer den metaller ved oppvarming. Denne karakteristikken av en induksjonsovn er gunstig i et hjem varmeanlegg fordi det viser at den kan produsere varme effektivt og effektivt i løpet av kort tid.

Controllable Lokalisert Varme

Siden elektrisk eller induksjon ovner kan produsere varme uten slipper ut gass eller røyk, trenger du ikke å installere flues. Varmen at induksjonsovn produserer forblir innenfor rammen av hjemmet, og derfor er det mer effektivt enn gassen ovnen når det gjelder varmetap. Generelt, er en induksjonsovn tryggere fra en brann risiko ståsted enn en gass ovn, og det er lettere å kontrollere varmen som produseres av induksjon ovner i forhold til gass ovner.


Relaterte artikler


deler for en optima fiesta grill
hvordan å lage en varmepumpe mer effektive i kulde
Hvordan kan jeg rengjøre en bosch tørketrommel lo filter?
hvordan å koble opp en ismaskin i kjøleskap
feilsøking en Maytag lse1000 tørketrommel
hvordan å tenne gassen pilot lys på en gass-tørketrommel
Hvordan resirkulerer jeg gjøre datamaskiner og gamle mikrobølgeovn?
instruksjonene for en rainbird ISA 304 sprinkler timer
hvordan du kan bygge din egen klesvask pidestall
forsert luft elektrisk varmepumpe kontra gass varmepumpe