forskjellen mellom diesel og fyringsolje

forskjellen mellom diesel og fyringsolje

De fleste som vet om oljen er enig i at bil-diesel og hjem fyringsolje er i hovedsak de samme produktet. Den store forskjellen er at offentlige skatter hjem fyringsolje til en betydelig lavere rate

Rød Diesel

Oljeselskaper legge rødt fargestoff diesel å markere den som lav skatt eller skattefri hjemme fyringsolje. Off-road industri-og landbruksprodukter kjøretøy som bulldosere og traktorer også får lov til å bruke rød diesel.

Fuel skattesnusk

Det er en statlig og føderal skatt kriminalitet å selge og bruke rød diesel eller fyringsolje, for lastebiler, biler, busser og varebiler. De funnet skyldig i drivstoff-skatteunndragelser betale store bøter og restskatt med renter. I noen tilfeller med store mengder drivstoff, har overtrederens blitt sendt i fengsel.

Additives

I enkelte områder av landet, fyringsolje selskaper blanding parafin, også kjent som nr. 1 diesel drivstoff, i fyringsolje til hindre den fra fortykkelse i kaldt vær. Oljeselskaper også skal legge vegetabilske oljer og animalsk fett til fyringsolje og selge det som biodiesel fyringsolje. De tilsetningsstoffer skille de typer fyringsolje fra diesel.


Relaterte artikler


hvor å endre en Dyson 17 vakuum belte
måter å spare vann på vaskerommet
Procom propan kokeapparat sikkerhetsinstrukser
feilsøking en sub zero ismaskinen
hva er forskjellen mellom vinduet og gjennom veggen klimaanlegg?
fordeler og ulemper med hele huset luftfuktere
hvordan å fylle propan
Hvordan rengjør jeg en samsung skive?
hvordan å sammenligne energi star vurdert avfuktere
Hvordan kan jeg installere en varme reclaimer på en vedovn?