hva du skal gjøre hvis ge ovnen ikke lyser

hva du skal gjøre hvis ge ovnen ikke lyser

De vanligste problemene som oppstår med GE ovner kan lett fast uten hjelp av en profesjonell. Hvis ovnen ikke vil slå seg på i det hele tatt, betyr det et elektrisk problem enten på den viktigste strømkilde eller i ovnen selv

Blown Fuse /Circuit Breaker

Sjekk ditt hjem sikringsskap først. En blåst strømbryteren eller sikringen er den vanligste årsaken til strømbrudd til en enhet. Heldigvis er det også den mest lett repareres, siden den gamle sikringen /circuit breaker rett og slett må byttes.

skadet strømkabel

Hvis ingen sikringer eller brytere har blåst, kutter strømmen til komfyren og trekk den ut fra veggen. Inspiser strømledningen for tegn på slitasje som oppflising, knekking, bøying, eller ufullstendig tilkobling. Slitte ledninger må skiftes ut, og utskiftinger er tilgjengelig til enhver apparatet butikk eller fra GE nettsiden.

Defekt Ovn Kobling

Hvis strømledningen er ok, kan det være feil på ledninger i ovnen seg selv. Koble ovnen og fjern bak panelet. Inspiser alle interne kabler for tegn på skader som brudd, slitasje, eller svidd områder. Eventuelle skadet kabling må erstattes med de riktige apparatet-grade wire og kontakter.

Ovn Feilkoblinger Set

Hvis ledningene er i god stand, kan ovnen kontrollene være feil innstilt. Rådfør deg med brukerhåndboken for de riktige innstillingene for din biltype. Hvis dette ikke løser problemet, ta kontakt med et servicesenter.


Relaterte artikler


problemer med en kjele og varmt vann
hvordan å reparere vanlige ge mikrobølgeovn problemer
hvordan å montere en mikrobølgeovn over komfyr
reparasjon tips for et boblebad vaskemaskin som rister og vibrerer
fordeler og ulemper med bakteriedrepende ultrafiolett lys for varme-og kjølesystemer
hvordan å reparere en vaskemaskin som beveger seg over et rom
Slik rate mat saver systemer
Hvordan rengjør jeg et rustfritt stål grill rist?
Hvordan kan jeg justere elektroniske pendelen klokker?
hvordan du installerer en Hoover støvsuger belte