hvor å installere en motor kobling på en skive

hvor å installere en motor kobling på en skive

En motor kobling består av to plast deler som kalles motoren koblingen og en gummi del kalles gummi isolasjon delen. Disse tre delene koble til stasjonen motor og girkassen, og fungerer de som et sikkerhetstiltak: Når girkassen låser seg, vil koblingene pause før stasjonen motoren er skadet. Ved forlengelse, dersom motoren koblingen bryter eller funksjonsfeil, vil vaskemaskinen ikke agitere spill helt til koblingen er blitt reparert

Du trenger:. .
Skrutrekker
Ny motor kobling kit.


en.
Flytt skive vekk fra veggen etter trekke den og stenge av vannet. Fjern skruene på baksiden av vaskemaskinen. Sett skruene og bak panelet ut av veien, slik at du kan få inn i vaskemaskinen.
To.
Fjern pumpen ved unsnapping den nederste holderen med en skrutrekker. Pumpen er plassert mot bunnen av vaskemaskinen, under drivmotoren. Det er vanligvis laget av plast og har en eller to slanger koblet til den. Kuleholderen ligner på et lite klipp. Hvis du vil fjerne holderen, plasserer skrutrekkeren under retainer og forsiktig lirke den vekk fra pumpen.
Tre.
Fjern stasjonen motor, som også holdt på med to klipp. Lirke klipp vekk fra stasjonen motor med en skrutrekker, bruker samme metode som for pumpen. Motoren koblingen, en hvit plast brikke, kan bli funnet på toppen av stasjonen motor. Den andre motoren koblingen er plassert der stasjonen motoren passer på girkassen akselen. Den gummi isolasjon delen kan finnes mellom de to motoren koplinger. .
Fire.
Lirk eller brekke av både motor koplinger med en skrutrekker.
Fem.
Ta en ny plast motor koblingen, og skyv det på akselen på stasjonen motor. Kontroller at den flate siden av motoren koblingen mot stasjonen motor. Boltene skal peke bort. Ta den andre motoren koblingen og skyver dem på girkassen akselen. Pass på at den glatte siden er mot girkassen.
6.
Plasser gummi isolasjon på stasjonen motoren slik at hullene på gummi isolasjon på linje med piggene på motoren kobling. Når gummi isolasjon stykket er stilt opp, skyver dem på motoren koblingen.
7.
Line opp hullene på gummi isolasjon med motoren kobling på girkassen akselen. Drei motoren koblingen og gummi isolasjon på stasjonen motor inntil hullene linje med hullene på motoren kobling på girkassen. Skyv motor på plass, slik at klippene som holder motor på plass låsen.
8.
Re-installere pumpen ved å skyve det under toppen klippet og trekke bunnen klippet ut langt nok til å holde pumpen på plass. Skru på bakpanelet på vaskemaskinen og skyv skiven tilbake på plass.

Tips og advarsler


 • Når nysgjerrige holderen løs, gjelder ikke for mye press; holderen vil bryte
 • Du trenger ikke å fjerne slangene fra pumpen for å fjerne det
 • Ikke fjern ledningene som går fra stasjonen motoren når du fjerner. . det.


 • Relaterte artikler


  hvordan å sammenligne bunn fryser kjøleskap
  instruksjoner for å lage en swag lampe
  hvordan du installerer belte på boblebad tørketrommel
  fordelene med å bruke tredjeparts programvare for å sikre et trådløst nettverk
  hvordan gjøre en fordamping kulere fungere bedre
  feilsøking en Kenmore støvsuger
  hvordan du installerer vmware verktøy
  farene for overbelastning gass tørketromler
  hvordan å hekte en søppeltømming
  hvilke avdelinger av mine kjøleskapet fungerer best for lagring av grønnsaker?