hvordan å redusere størrelsen på en ovn

hvordan å redusere størrelsen på en ovn

Ovner er størrelse basert på volumet av luft som du trenger for å varme og effektiviteten på din ovn systemet. Den første energieffektive ovner som innlemmes utenfor forbrenningsluft og direkte avtrekk gjennom PVC rør ble innlemmet i 1980 og var en 80 prosent effektiv. Siden da har ovner er bygd for å være 90 prosent-pluss effektivt, oppnå nær perfekt forbrenning, begrenser gassen som forbrukes og karbonmonoksid produsert. Dette minsker at ovn størrelse, men må beregnes til det punktet.

Du trenger:
målebånd
. Pen.
Paper.
Kalkulator.


en.
Mål langs utsiden av huset og skrive ned målene på veggene. Gå inn og måle høyden på taket. Har ingen ta crawlspaces eller uferdige kjellere i disse målingene.
To.
Legg til takhøyder sammen og flere nummeret av lengden av huset ganger bredden av huset. Dette vil gi deg den totale luftvolum av huset da dette er ditt område ovnen må varmes.
tre.
Ta av din nåværende ovn dekselet og se på informasjonen plate på innsiden av ovnen. Vanlig BTU utslippet, serienummeret, modellnummeret og merke av ovn. Ring en forhandler av ovn type som du har og gi dem den informasjonen du har tatt opp. Spør etter en AFUE rating. Dette er effektiviteten vurdering av ovnen, og vil gi deg en idé om effektiviteten prosentpoeng.
Fire.
Ta AFUE vurdering av ovn din og sammenligne den med AFUE vurdering av et mindre ovn. Hvis AFUE rating er høyere på de mindre ovnen, du bare må sørge for at det vil sette ut nok BTU å varme volumet av luften i hjemmet ditt til et minimum på 75 grader F.
fem.

Det tar 0. 018 BTU per kubikk fot å heve en kubikk fot med luft 1 grad F: 0. 018 ganger 75 er lik 1,35 BTU's per kubikk fot på 75 grader. Hvis du beregnet 2000 kvadratmeter ganger 16 meter takhøyde, ville du ha 32 000 kubikkmeter luft å varme: 32000 ganger 1,35 er lik 43 200 BTU. Ta 43 200 og flere det ved prosenten av effektivitet som den nye ovnen vil være: 43200 ganger 94 prosent (. 94) er lik 40 068. Ta 43 200 minus 40 068 er lik 3132. Så 43200 + 3132 utgjør 46 332 BTU som kreves for å varme opp hjemmet til 75 grader.

Hvis din ovn er større enn dette, kan du redusere størrelsen på ovnen din til din beregnet størrelse.

Tips og advarsler


 • Det anbefales å konsultere en HVAC tekniker for å beregne størrelsen på en ovn for å varme et hjem.
 • Et tips for å beregne varmetap fra vinduer og dører er å legge 20 prosent til BTU er nødvendig for varme. Denne metoden er en marginal måte er imidlertid å avgjøre ovn størrelse, og det er alltid anbefalt at HVAC-systemer beregnes av HVAC fagfolk.
 • Mange andre faktorer, inkludert relativ fuktighet, kanaler størrelse, antall vinduer, isolasjon type og den generelle konstruksjonen av hjemmet, alle spiller en rolle i å bestemme størrelsen av en smelteovn. Klimaet du bor avgjør også behovet for en bestemt ovn størrelse. Husk dette og beregne effektiviteten av huset ditt sammenmed denne ligningen som Tallene ovenfor er en generell retningslinje og ikke en sak studerte beregning


 • Relaterte artikler


  Hvordan feilsøker jeg en Trane xl90 ovn?
  hvor å se etter vannlekkasjer
  hvordan du bytter agitator hunder i en vaskemaskin
  hvor å fastsette varmtvannsbereder rør
  bio drivstoff pellet informasjon
  hvor å endre en kirby støvsuger belte
  hvordan du installerer en 20 gallon elektrisk varmtvannsbereder
  hvordan tjenesten min topp-last boblebad vaskemaskinen
  hvordan du bytter beltet i et boblebad lgr4634eq1 tørketrommel
  hvordan du installerer en pur vann filter i en Kenmore kjøleskap