hvordan å se på tv ved hjelp av en generator

hvordan å se på tv ved hjelp av en generator

Bærbare generatorer er hendig for midlertidige eller ekstern tv operasjon, men de kan være farlige. Folk dør hvert år på grunn av feil bruk av bærbare generatorer. Sikkerhetstiltak om ventilasjon og jording rådes før du bruker en generator til å drive TV

Du trenger:. .
Portable generator
Skjøteledning.
Copper jordledning.

Oppsett


en.
Plasser generatoren utenfor hjemmet eller garasjen på et tørt underlag i et godt ventilert sted vekk fra vinduer, dører eller åpninger. For å unngå fuktskader, sted under en baldakin-lignende struktur.
To.
Riktig bakken generatoren til en underjordisk metal vannrør eller metall stang med riktig spor av kobber wire, som beskrevet i brukerhåndboken.
tre.
Sjekk hele ledningen for kutt eller rifter, og inspisere tilstanden til pluggen. Kontroller at du bruker den type ledningen anbefalt i bruksanvisningen. Start den bærbare generatoren. Plugg den mannlige enden-slutt med de ledende delene-på skjøteledningen til generator og koble den kvinnelige enden til TV-en.
fire.
Kontroller motorolje og bensin nivåer og sørge for at de er fylt. Kontroller også at du bruker riktig oktan bensin og riktig olje, som beskrevet i manualen.
Fem.
Start bærbar generator. Plugg den mannlige slutten, av skjøteledningen til generator og koble den kvinnelige slutten, eller stikkontakt, til TV-en, og deretter slå på settet.

Tips og advarsler


 • Elektrisk overbelastning kan skade generatoren eller apparatet det er strøm. Hvis du planlegger å bruke mer enn ett apparat på samme tid, bestemmer den totale effekten krav, som skal føres opp på hvert apparat navneskilt. Før du starter, sjekk den maksimale effekten av generator for å være sikker på at det kan håndtere lasten.


 • Relaterte artikler


  Hvordan bruker jeg j-b sveise å lappe en gassgrill?
  hvor å restarte en Hotpoint vaskemaskin
  hvordan du rengjør dvd plater hjemme
  hvor å endre en boblebad tørketrommel varmeelementets
  hvordan gjøre støvdeksel for elektronisk utstyr
  hvordan få mer damp fra luftfukter din
  viktigste bruk av en hjullaster
  spørsmål om pool pumper
  topplast skiver vs foran belastning
  Hvordan kan jeg fjerne en mikrobølgeovn?