hvordan du feilsøker en Tassimo kaffemaskin

hvordan du feilsøker en Tassimo kaffemaskin

Hvis du er en kaffe aficionado, er du kjent med de nyeste én kopp kaffe beslutningstakere som Tassimo kaffemaskinen. Dette apparatet gjør det mulig å lage kreative, made-to-order, gourmet kaffe drinker hjemme hos den ene koppen, ved hjelp av én-servering-size poser med kaffe. Selv om den er designet for rask og enkel bruk, kan problemer med Tassimo sette en bulk i din midt på ettermiddagen mocha ritual. Før du drar på kaffebar for å få fikse, kan du prøve noen feilsøking på egen hånd, ved hjelp av noen av Tassimo anbefalinger.

Du trenger:
Myk klut
. Hvit eddik.

Indicator Light Problemer


en.
Slå av maskinen og gjør følgende trinn for å forberede kaffetrakter for bruk, dersom alle av indikatoren blinker lenger enn noen få sekunder. Fyll vannbeholderen til "max" nivå. Sett vannbeholderen ordentlig i maskinen ved å plassere den i sporet på baksiden av Tassimo. Slå maskinen på og fortsetter med trinnene nedenfor.
To.
Plasser en 12 oz. koppen på koppen standen. Åpne toppen av brygge mekanismen og legg rengjøring platen på T Disc holderen, bar-code side ned. Skyv brygge mekanismen slå ned til det klikker og lukker. Trykk på "Start /Stop" knappen.
Tre.
Åpne og lukke brygge mekanismen når standby tennes. Vent på varme lyset og den grønne "Auto" lys for å gå på. Trykk på "Start /Stop" knappen igjen. Fjern koppen, tøm den og sett den på koppen standen.
Fire.
Fjern rengjøring platen fra brygge mekanismen. Plasser en T plate i maskinen med etiketten vendt nedover. Vent til oppvarming lys til å gå på og starte bryggingen igjen fra begynnelsen.
Fem.
Rengjør barkodeleser vinduet over piercing enheten. Erstatt T Disc med en ny en hvis dette ikke hjelper.

Fylling Problemer


en.
Plasser en T plate på T Disc innehaveren, hvis Tassimo vil ikke gå utover Standby-modus. Skyv trakting mekanismen toppen hardt ned for å lukke det.
To.
Ta din kopp og erstatte den med en riktig størrelse cup, hvis beger flyter over. Bruk en 3 oz. cup for espresso og en 12 oz. kopp til kaffe, cappuccino, latte, te eller varm sjokolade.
tre.
Senk cup stand ved å sette fingeren på stativet sentrum og vri foten med klokken, hvis koppen er for store til å passe i stativet. Fjern koppen stå og dryppe skuffen for å imøtekomme dine kopp, om nødvendig.
Fire.
Hev koppen stå ved å stikke fingeren i midten av standen, løfte og vri stand mot klokken . Dette vil flytte koppen nærmere brygge mekanismen og forhindre sprut.

Lekkasjer


en.
Trykk på start /stopp-knappen for å stoppe syklusen, hvis brygge mekanismen er lekker. Åpne toppen av brygge mekanismen og fjerne T Disc. Rengjør innsiden av brygge mekanismen med en myk klut. Trekk ut piercingen enheten og sett det. Press det godt ned for å sikre at den er på plass.
To.
Slå av og trekk ut Tassimo, hvis bunnen av maskinen er lekker. Trekk ut langpannen (ligger under koppen stativ), benken (plassert bak koppen stand) og cup stå fra bunnen av enheten. Tøm dryppskålen av overflødig væske. Flytte delene i maskinen, og pass på å trykke dem inn godt fast slik at de er sikre.
Tre.
Tørk av vannet utvidelsen uttaket over koppholderen med en klut dyppet i hvit eddik.


Relaterte artikler


varmepumpe alternativer
Hvordan kan jeg fjerne en avløpsslangen pumpe fra et boblebad duett ht vaskemaskin?
hvordan du rengjør silikon rester fra en selvrensende ovn
hvor å fastsette en overstrømmende vaskemaskin pipe
Slik hem yoga bukser
feilsøking en Kenmore støvsuger
hvor å restarte en vannpumpe
Hvordan kan jeg installere en varme reclaimer på en vedovn?
Jenn-air mikrobølgeovn feilsøking
hvordan du finner modellnummeret på en ge koketoppen