hvordan du feilsøker en magisk kokk vegg ovn

hvordan du feilsøker en magisk kokk vegg ovn

Magic Chef ikke lenger produserer nye hvitevarer, men de var en gang et populært merke, og mange hjem fortsatt har en Magic Chef vegg ovnen. Maytag kjøpt Magic Chef i 1986, ifølge John Mills 'hjemmeside, men produktet design forble den samme. En rekke deler kan bryte eller funksjonsfeil, forårsaker redusert oppvarming eller hindre kokeplate brennerne fra belysning eller oppvarming
en.
Kontroller at ovnen er koblet til et strømuttak, og at aktuelle kretsbryteren er ikke av. The Magic Chef Electric Range Care Guide forklarer dette er den mest åpenbare og lett-å-rette årsaken til en nonworking ovn. Også Magic Chef ovner har en ovn lockout svitsj som kan noen ganger få løst ut, og denne bryteren vil forhindre at enheten fungerer inntil den er nullstilt.
To.
Mål ovnen faktiske temperatur med en egen ovn termometer hvis ovnen brenner eller undercooking mat. Hvis modellen benytter naturgass, sjekk gassen regulatoren med en enhet konstruert for å måle trykk, i henhold til Smiths RV Centre hjemmeside. En elektrisk modell skal ha sin varmeelement undersøkt for rester som er muligens blokkerer varmen, for eksempel et stykke aluminiumsfolie.
Tre.
Rengjør brenneren portene på kokeplate eller inne ovnen hvis flammene ikke er produsert i en gass-drevet Magic Chef ovnen. Disse portene kan bli tette med fett eller mat, ifølge Appliance411, men du kan rengjøre dem med en tannpirker.
Fire.
Test ovnen er tenningen hvis den svikter å slå på umiddelbart. Både el-og gassdrevne Magic Chef ovner bruk tenningssystemer, og mange av dem er laget for å skiftes regelmessig, ifølge Appliance411.
fem.
Se i bunnen av ovnen for en liten pilot lys, hvis Magic Chef ovnen funksjoner som type tenningssystem. Dette lyset kan gå ut på grunn av en blokkering i tilførselsledningen eller i brenneren porten på pilotflammen. Et vindkast kan også slukke piloten også, ifølge Smith RV Centre.

Tips og advarsler


 • Selv om Magic Chef ovner er ikke lenger produseres, mange Apparatet deler selskaper fortsatt bærer reservedeler til alle modeller.
 • Slå av gassen og koble ovnen fra alle elektriske kilder før rengjøring eller undersøke deler som tenning.


 • Relaterte artikler


  hva er forskjellen mellom en luftfukter og en avfukter?
  hvordan å hakke løk med en magisk kule
  hvor å fjerne hengselet caps fra mini kjøleskap dører
  måter å bryte sentrale klimaanlegget
  problemer med å installere oppvaskmaskiner
  hvordan slå en tørketrommel ledningen
  hvor å fastsette en ge vaskemaskin som ikke vil spinne
  hvor å fastsette en oversvømt oppvaskmaskin
  hvordan du installerer en elektrisk on-demand varmtvannsberederen
  Frigidaire vaskemaskinen monteringsanvisning