hvordan du feilsøker min B60 keurig

hvordan du feilsøker min B60 keurig

Den Keurig B60 Special Edition Brewing System er utviklet for å hjelpe deg å skape single-cup, laget på bestilling av gourmet kaffe drinker hjemme. Med en LCD-skjerm, flere brygge størrelse alternativer og programmerbare brygg sykluser, er Keurig brygger lastet med praktiske funksjoner. Når problemer oppstår, kan de sette en bulk i morgen, men heldigvis mange vanlige Keurig B60 problemer som makt og brygging saker kan lett bli diagnostisert

Du trenger:. .
Vann
Binders.
48 oz.
 hvit eddik.
Stort krus.

Strømproblemer


en.
Plasser brygger er plugg i en fungerende stikkontakt. Trykk støpselet godt inn for å sikre det. Plugg et fungerende apparat i kontakten for å teste støpselet om bryggeren ikke slås på. Plugg brygger i en annen stikkontakt hvis nødvendig.
To.
Trykk på Power-knappen på brygger i fast. Vent til brygger å slå på.
Tre.
Undersøk ditt hjem sikringen boks for gått sikringer eller kretser. Bytt skadede sikringer. Tilbakestill strømbryteren ved å vippe noen brytere i "Off" til "On" posisjon.

Brewing Problemer


en.
Løft håndtaket på toppen foran på enheten for å åpne K-Cup abonnenten dersom maskinen ikke vil brygge. Plasser K-Cup i holderen. Trykk på håndtaket godt ned å sikre det. Vent til LCD-panelet til å vise meldingen "Ready to Brew. " Trykk "Small Cup, Liten eller Stor krus Krus" avhengig av størrelsen på koppen din.
To.
Fyll vannbeholderen hvis LCD leser "Add Water. " Ta av lokket til reservoaret og hell vann inn i den til vannet stiger til reservoarets øvre kant. Trykk reservoaret godt ned i bunnen hvis meldingen vises igjen.
Tre.
Rengjør exit nålen på bunnen av K-Cup holder med en binders hvis bryggeriet produserer lite eller ingen kaffe. Løft håndtaket på toppen av enheten for å åpne toppdekselet. Trykk oppover på bunnen av K-Cup holder med én hånd mens du holder på toppen av holderen med en hånd til K-Cup holderen løsner fra basen. Fjern trakten og slip bindersen inn i åpningen i exit nålen og presse ut de tette. Skyll ut K-Cup holder under en kran, og sett den tilbake i maskinen. (Ref1)
fire.
Avkalk Keurig kaffemaskinen hvis brygger er fortsatt ikke produserer nok kaffe. Hell ut eventuelle ekstra vann i reservoaret og fyll den til toppen med eddik. Plasser et krus på dryppe skuffen, og trykk på Store krus knappen for å starte en brygge syklus uten å bruke en K-Cup. Hell ut det kruset innholdet når den fylles. Gjenta brygge syklusen tre ganger, la brygger sitte i fire timer, fylle reservoaret med rent vann og kjør brygge syklusen til vannbeholderen er tom.


Relaterte artikler


hvordan du rengjør en klokke batteri terminal
Frigidaire ovnen feilkoder
problemer med å installere oppvaskmaskiner
oppvaskmaskin apparatet reparasjon spørsmål
hvordan du får en gasspeis å gjennomføre mer varme
Hvordan endrer jeg en pur fm9400 filter?
Hvordan kan jeg feilsøke en møller oljebrenner?
hvor stor bør mine varmtvannsbereder være?
hvor å restarte en KitchenAid kud101flss6 oppvaskmaskin
Hvordan feilsøker jeg en KitchenAid oppvaskmaskin som går, så stopper og vil ikke renne?