hvordan du rengjør valser på en folding maskin

hvordan du rengjør valser på en folding maskin

Paper folding maskiner gir en presis, profesjonell folding jobb for brosjyrer og andre dokumenter. Utstyret er en dyr investering, så du vil ønske å ta skikkelig vare på den. Dette inkluderer rengjøring av valser fra tid til annen. Med hyppig bruk, valsene kan akkumulere blekk, støv og andre stoffer som bygger opp en glatt finish på gummi rullene. Som et resultat, kan papirer slip og føre til at folding maskinen til syltetøy eller gi dårlige resultater. Regelmessig rengjøring av valsene forhindrer disse problemene så vel som kostbare tekniker besøk.

Du trenger:
Syntetisk skuresvamp
. Roller renere.
Papirhåndklær.
Bomull håndkle.


en.
Slå av papir bretting maskinen og koble den fra stikkontakten.
To.
Ta av plasthus dekker gummi rullene. Fjern valsene, hvis modellen lar deg gjøre det. Se i manualen for din folde maskinen modell for å finne ut hvordan man best kan fjerne disse komponentene.
Tre.
Bruk gummi valserengjøringsmiddel til en brettet papir håndkle og gni den inn på rullene til de er mettet med støvsugeren. Vær forsiktig med å dryppe løsningen på andre deler av folding maskinen.
Fire.
Gni rullene fast med en ren syntetisk kjøkken skuresvamp. Tørk umiddelbart med en ren bomull håndkle til å absorbere noen drypp og plukke opp rester renset fra valsene.
Fem.
Vri valsene manuelt litt og rengjør den nylig eksponerte delen av ruller på samme måte. Fortsett å vri valsene og rengjøring av eksponerte områder til hele overflaten på alle rullene er ren. Tørk valsen drivakselen med bomull håndkle hvis skaftene er utsatt.
6.
Sett valsene og plast mappe maskinhuset. La maskinen tørke i ca 30 minutter før du bruker den. Dette gir rullene en sjanse til å tørke helt.

Tips og advarsler


 • Du kan bruke varmt såpevann i stedet for gummi roller renere. Prosedyren er den samme.
 • Planlegg regelmessige rull renhold vedlikehold for papir-mappen for å unngå store oppbygging. Hvor ofte du bør rengjøre folding maskinen avhenger av hvor mye du bruker den.
 • Clean gummi ruller i skrivere, faksmaskiner og andre papir-håndtering enheter på samme måte.
 • åpne Aldri eller rense et papir folding maskin hvis den er plugget i veggen. Du kan få elektrisk støt.


 • Relaterte artikler


  hvordan du installerer en rørlegger overtrykksventil
  hvordan du bruker Bissell teppet 2x renere
  hvordan å feilsøke spray arm av Kenmore ultra vask oppvaskmaskin
  hva er farene ved å kjøre en gasspeis?
  hvordan å lage en gasspeis mer effektiv
  hvordan å sammenligne frysere
  hvordan du installerer en Maytag oppvaskmaskin
  hvor å fjerne et boblebad undercounter mikrobølgeovn
  hvordan du bruker en mikrobølgeovn bruningsfat
  hvor å fastsette en sqeaky tørketrommel