hvordan du tilbakestiller skyscan 31420e

hvordan du tilbakestiller skyscan 31420e

Alle SkyScan klokker er satt til å motta aa signal fra NIST, National Institute of Standards and Technology, i Boulder Colorado. Den NIST atomur er så nøyaktig at den ikke vil miste enda en andre i 60 millioner år. Hver dag sender NIST klokken ett signal over hele landet. SkyScan klokker mottar dette signalet og daglig nullstille seg til Atomic tid. Av denne grunn, manuelt nullstille klokken er unødvendig. Men, når klokken er først sette opp, er tidssonen valgt samt sommertid. Noen ganger er disse innstillingen må nullstilles. I tillegg kan hvis klokken ikke viser en solid tårn ikonet, kan det hende at klokken ikke mottar et klart signal og må nullstilles

Du trenger:. .
Klokke
2 AAA-batterier.

Tilbakestille Klokke Med NIST Signal


en.
Åpne batteriskuffen og ta ut batteriene. Se på forsiden av klokken og sørge for at alle de elektroniske komponentene har slått av. Denne handlingen tilbakestiller klokken.
To.
Sett inn nye batterier. De LCD-skjermen vil lyse opp. Tårnet ikonet vil blinke. På dette punktet, vil alle andre knapper er deaktivert.
Tre.
Vent til tårnet ikonet for å stoppe å blinke. Dette kan ta opptil fem minutter. Når ikonet slutter å blinke, vil tiden vist være Pacific Standard Time. Hvis klokken er plassert i denne tidssonen, er du ferdig. Hvis ikke, gå videre til trinn fire.
Fire.
Trykk Wave Zone-knappen for å endre tidssonen for klokken. Når riktig tidssone vises, stopp.

Stille inn klokken manuelt


en.
Trykk på "Time Set" og hold den inne i to sekunder. Når du hører et pip, slipp knappen. "D-T," for sommertid, vil blinke. Hvis dette er feil, trykker du enten piltast. "S-T," for standard tid, vil vises. Når innstillingen er riktig, trykk på "Time Set" knappen. Timen vil blinke.
To.
Bruk piltastene til å angi timer. Trykk "Time Set" igjen. Minuttet tallene blinker. Bruk pil-knappen for å stille minuttene.
Tre.
Trykk på "Time Set" knappen og sett året. Gjenta denne prosedyren for måned og dag.

Tips og advarsler


 • Selv når manuelt, vil klokken fortsette å lete etter signal fra atomur.
 • Det er ikke nødvendig å skifte batteriene hver gang du stille klokken. Men hvis batteriene har vært i døgnet for en stund, og de har til å komme ut likevel, er det en god idé å sette nye batterier i.
 • Slå klokken til "DST off" er beregnet på dem område som ikke anerkjenner sommertid. Klokken vil bare endre tidspunktet for sommertid i løpet av de riktige tider av året.


 • Relaterte artikler


  HEPA definisjonen
  feilsøking en Roomba 4220 funn se robot
  hvor sterkt skal en ledet være for å lese en bok i mørket?
  burde jeg få garanti på vitamix?
  hvordan du får en gasspeis å gjennomføre mer varme
  forsert luft vs sentrale luft
  hvordan du kan lage din egen traeger pellets
  problemer med kobber netto
  hvordan å stable en front last skive
  hvor å installere en dimmer & lysbryter for en takvifte