ipod reparasjon verktøy

ipod reparasjon verktøy

Hvis du ikke kan få tilgang til mediefiler på iPod, er programvare som vil trekke disse filene fra din hukommelse eller til og med skadet disker i enheten. Du vil da kunne sikkerhetskopiere all informasjon som er lagret i iPod, inkludert foto, video og musikk-filer, selv om du ikke kan slå den på. Alle disse programmene krever en avgift for å bruke, men de har også kommet med en gratis prøveversjon nedlasting, slik at du kan prøve systemet før du kjøper den.

iPod Repair Software 3. 0. 1. 5

Dette programmet kan hente tapte eller slettede musikk, bilder og videofiler, og det kan få tilgang til mapper som enten har blitt reformatert, eller som har blitt skadet. Den kan laste ned disse filene selv om iPod er stengt av, i dvalemodus eller helt frossen. IPod Repair Software kan gjenopprette de fleste lyd-og medieformater, inkludert MP3, MP4, JPEG, MP4a og b. Programmet bruker en grafikkprosessor brukergrensesnitt (GUI), som betyr at en bruker ikke trenger å vite programmering for å bruke dette systemet. Brukere kan manipulere data via både tekst og bilder. Dette verktøyet er kompatibelt med alle versjoner av iTunes og iPod, og det er også kompatibel med Windows 2003,, Me XP, Vista, NT, 2000 og 98 og mange Mac OS (operativsystem)-systemer.

IPod Data Recovery Software

The iPod Data Recovery Software verktøyet lar brukerne gjenopprette ødelagt, fjernet eller tapt lyd, video-og bildefiler. Dette verktøyet fungerer med de fleste iPod, inkludert iPod Classic, Shuffle, Mini, Nano, Touch og Hi-Fi, og den kan gjenopprette de fleste lydformater, inkludert MP3, MP4, WMA (Windows Media Audio) og AAC (Advanced Audio Coding) . Verktøyet kan også gjenopprette videofiler som MPEG4 og Quick Time, og bildefiler som GIF, BMP og JPEG. Den backup recovery-funksjonen i verktøyet vil hente filer som ble tapt under dataoverføring. IPod Data Recovery Software er kompatibel med Windows 2000, Server 2003,, XP 2008 Server, Vista og 7.

CopyTrans iPod Doctor

Dette verktøyet søker etter feil i iPod, inkludert ødelagte filer og reparasjoner dem. Det kan også gjenopprette tapte, slettede eller ødelagte filer, og verktøyet vil også hente filer som ikke kan spilles lenger, eller som ikke lenger vises i iPod bibliotek. IPod Doctor vil også søke på iPod, rydde rotete iPod databaser og kjøre diagnostikk innen iPod biblioteket for å finne helsen til biblioteket. Dette verktøyet er kompatibelt med Windows Vista og XP, og den er kompatibel med følgende iPod: Classic, Nano, Mini, Video, Photo og Shuffle.


Relaterte artikler


hvordan du rengjør ulv ovner
boblebad kjøleskap problemer
hvordan å henge en lcd tv over en peis
diy symaskin feilsøking
hvordan du bytter beltet på et boblebad wed5530sq tørketrommel
hvordan du feilsøker en countertop rotisserie ovn
substitutter for hjem fyringsolje
hvordan du feilsøker air-o-swiss luftfuktere
Hvordan feilsøker jeg en fordamper coil?
komponentene i en bærbar generator