lcd plasma tv reparasjon tips

lcd plasma tv reparasjon tips

LCD står for Liquid Crystal diode -. En type display program som brukes i TV-apparater, dataskjermer og projektorer. En LCD-TV tilbyr en flatskjerm-skjerm som er avhengig av innovativ teknologi for å forbedre bildekvaliteten. Som alle elektronikk, kan LCD TV bryte ned eller blir skadet. Tips for å reparere LCD-TV gir en generell guide for hva du kan forvente og hvordan å løse hver sak -. Noen ganger uten å involvere en servicetekniker

Erstatt a Broken Screen

En skadet skjermen ikke nødvendigvis gjøre ditt LCD TV ubrukelig . Hvis glasset panelet er det bare en del av TV som er påført skade, så alt som er sannsynlig kreves er å erstatte glasset. Ifølge Bright Hub, en online elektronikk ressurs, kan en reparatør vanligvis erstatte en glass-skjerm for et par hundre dollar. Den glass er erstattet mye som en knust glass vindu skiftes ut, ved å endre ut glasset. Når mer omfattende skade er gjort til TV-ens elektroniske komponenter bak skjermen, enn reparasjonskostnadene kan være mye høyere.

Bruk en overspenning

En LCD-TV er en investering som må beskyttes. Når du velger å ikke bruke et overspenningsvern, sette deg på TV i fare av strømstøt som kan kortslutte dens elektronikk. Selv om en defekt kretskortet er vanligvis fixable, eliminerer et overspenningsvern sjansen av strømstøt påvirke TV i første omgang. Spar deg selv hodepine og bruke et overspenningsvern.

Diagnostiser en Feil Pixel

I visse tilfeller, stikker en piksel (dvs. en svært liten del av det større bildet). Når dette skjer, er en lys farget prikk tydelig når skjermen er svart. Ifølge JScreenFix, en elektronisk reparasjon selskap, stakk piksler er vanlig med høy oppløsning LCD skjermer. En fast pixel korrigerer og til seg selv og den lyse prikken går bort, eller det blir svart i farge, som indikerer piksel er permanent ødelagt. En fast pixel som ikke går bort med tiden kan repareres.

Vite når det er på tide å skifte

Det kommer et tidspunkt da reparasjon ikke er verdt bekostning. Hvis TV er brutt, kan serier skade har blitt gjort. Når fallet fører til at skjermen for å knuse, til kretskortet brudd og piksler til pause, så reparasjonskostnader kan overstige erstatning kostnader.


Relaterte artikler


hvordan du manuelt drive en håndverker 1 / 2 hk garasjeport
metal burnishing verktøy
feilsøking en Kenmore tørketrommel for ingen varme
hva termometre er trygge for mikrobølgeovner?
hvordan du rengjør en Northstar tørketrommel vent
Hvordan søker jeg om Pennsylvania kjøling lisens?
hvordan du installerer en 240-volts elektrisk varmtvannsbereder
instruksjoner for å erstatte et kjøleskap dørpakningen
hvor å fjerne rust på en kjøttkvern plate
forbrukeren bruker av propan