oppvaskmaskinen reparasjon tips

oppvaskmaskinen reparasjon tips

Hvis du oppvaskmaskin opplevelser mekaniske problemer, er det vanligvis viktig å løse det så snart som mulig. Mange reparere problemer kommer i døren til oppvaskmaskinen, som spiller en nøkkelrolle i å hindre lekkasjer og la maskinen for å fungere. Mange problemer med døren til oppvaskmaskinen, repareres uten hjelp fra en profesjonell reparatør, så du kan være i stand til å håndtere reparasjonen selv.

Skifte Dør Springs

Hvis oppvaskmaskinen døren faller åpen med makt eller krever større innsats for å lukke, fjærene som styrer åpning og lukking av vaskemaskinen er trolig ødelagt. Selv om bare en vår pauser, bør de alle være erstattet på samme tid. For å finne kildene, fjerne panelet under døren til oppvaskmaskinen. I noen oppvaskmaskiner, er våren koblet fra en krok på oppvaskmaskinen kabinett til døren er hengslet. I andre, er fjærene koblet til kablene som er del av en talje system som kobles til døren. Det er en god idé å bruke vernebriller eller briller når du bytter ut fjærene i tilfelle man skulle skyte inn ansiktet ditt. I tillegg, holde døren lukket når du skifter fjærene så det vil bli mindre spenning på dem. Ved hjelp av fingrene, fjerne vårens kroken fra der den er koblet til hengslet eller taljesystem. I noen tilfeller, kan våren være for anspent for fjerning for hånd, slik at en skrutrekker kan være nyttig i lirke det løs. Når du har fjernet den ødelagte eller gamle fjærer, koble den nye til kroker eller taljesystem.

Skifte Dør Gasket

Hvis oppvaskmaskinen lekker når du vasker retter, kan det være en sprekk eller rift i døren pakningen. Pakningen på døren skaper en forsegling rundt døren når oppvaskmaskinen går, så kan vannet ikke unna. Over tid dør pakninger ofte stivne slik at de ikke lenger danner en tett forsegling. For å fastslå om dette er problemet med oppvaskmaskinen, undersøke pakningen for skade. I noen tilfeller kan pakningen bare være skitten og rengjøring med rengjøringsmiddel og en svamp kan løse problemet. Hvis pakningen er sprukket eller slitt, må den skiftes. Kjøpe oppvaskmaskin dør pakninger på apparatet butikker eller fra produsentens hjemmeside. Bløtlegg ny pakning i vann over natten så det er mykt og smidig for installasjon. For å fjerne den gamle, trekk den bort fra døren med lett trykk. Legg merke til hvordan den gamle pakningen passer i sporet som du trekker den ut for å hjelpe når du installerer den nye. Det hjelper også å bruke vaselin til å smøre den nye pakningen slik at den sitter på plass lettere. Hvis den nye pakningen ikke lage et vanntett forsegling, kan det være på tide å kalle en reparasjon tekniker for å få hjelp.

Skifte Dør Switch

Hvis oppvaskmaskinen ikke slår seg på, kan det være et problem med døren bryteren. Døren bryteren er et metall eller plast bryteren som må snus for at vaskemaskinen er kretsen til å være komplett slik at den kan fungere. Når oppvaskmaskinen er lukket, er døren bryteren deprimert og kretsen er fullført. Broken dør brytere må byttes eller vaskemaskinen vil ikke fungere. Før du begynner reparasjonen, må du kontrollere at strømmen til oppvaskmaskinen er koblet fra. Bryteren er vanligvis plassert bak den indre panelet i vaskemaskinen dør. Ta av panelet og finn bryteren, som er ca 1 cm lang i de fleste modeller. Bryteren har vanligvis metall pinner også, og er koblet til ledningene. Koble bryteren fra ledningene. I noen oppvaskmaskiner, har bryteren et klipp som holder den låst på plass. Å fjerne det, må en spak skyves. Når den gamle bryteren er fjernet, settes det nye på plass, og erstatte panelet. Koble til strømforsyningen og gi skive en testkjøring for å sikre at den fungerer som den skal.


Relaterte artikler


vedovn rørinstallasjon tips
hvor å fjerne en opprører på en Amana lwa50aw skive
fordelene med en luftfukter
Hvorfor er min gass regningen så høy?
Slik tråden en gammel Kenmore 2142 symaskin
hvordan du bruker Bissell teppet 2x renere
hvordan du kobler et hjemmekinosystem med et flerkanals audio / video-mottaker
hvordan du åpner en vaskemaskin for reparasjon
hvor å endre en varmeelement
hvordan du velger en hjemmekino projektor