polaroid tv reparasjon tips

polaroid tv reparasjon tips

The Polaroid merkevare er mer synonymt med kameraer som fjernsynsapparater, men som i 2010, produserer selskapet et bredt spekter av TV, inkludert LCD og CRT skjermer. Mange Polaroid TV problemer kan løses ved å utføre enkle ruter kontroller og få tilgang til menyalternativer på skjermen. For flere tekniske feil, bør du søke profesjonell reparasjon eller kontakte Polaroid direkte.

No Power

Polaroid-TVer har makt knappene på fjernsynet og på fjernkontrollen. Hvis du ikke kan slå på TV ved å trykke på en av disse knappene, er det et problem med strømforsyningen. Kontroller at strømkabelen på TV er koblet til en stikkontakt. Hvis dette ser ut til å være OK, koble en annen enhet til samme uttak for å sikre at det ikke er en feil med uttaket. Hvis det fortsatt ikke strøm, kan det være den gamle sikringen som må byttes ut. Hvis din Polaroid TV-fjernkontrollen ikke fungerer, sjekk at batteriene er riktig plassert i henhold til "+" og "-" symboler på baksiden av kontrollen. Hvis dette ikke fungerer, setter i nye batterier. Hvis ingen av disse løsningene løser problemet, bør du kontakte Polaroid Customer Support direkte eller søke profesjonell TV reparasjon.

Bad eller Blank Bilder

Hvis du Polaroid TV viser et uskarpt eller tomt bilde, må du kontrollere at koaksialkabelen på baksiden av apparatet er koblet. På Polaroid-TV, bør kabelen kobles til kontakten merket RF. Sjekk kabeltråd å sikre at det ikke er noen bulker som kan svekke signalet. Hvis dette ser OK, sjekk metall passer som går inn i TV, da dette kan ha blitt løst og må skiftes.For Polaroid LCD-TV, må du er sikker på elektriske apparater som støvsuger eller stereoanlegg ikke slått på i nærheten av TV-apparatet, da dette kan føre til forstyrrelser. Hvis bildekvaliteten ikke bedre, bør du tilgang til bilde-kontroller via "Meny"-knappen på fjernkontrollen Polaroid. Du kan nå endre bildet og video alternativer for å forbedre bildet.

Feil Lyd

Lav eller ingen lyd på Polaroid-TV er ofte ikke skyldes settet selv, men til eksterne enheter som for eksempel kabel-TV-mottakere eller spill systemer knyttet til TV. Disse har egne volumknapper som kan påvirke produksjonen fra TV-en. Skru opp volumet på disse enhetene hvis lyden på din Polaroid TV vises for lavt. Pass også på at "mute" knappen har ikke vært uhell trykket på Polaroid TV-fjernkontrollen. Hvis ingen av disse tiltakene løser problemet, bør du kontakte Polaroid Customer Support direkte.


Relaterte artikler


hvordan du velger en tre hull kran
hvordan du installerer en strømledning
problemer med geotermiske hjemme varmesystemer
gassovn komponenter
problemer med en propan ovn
hvordan jeg bruker den ge Hotpoint selvrensende ovn?
hvordan å skifte en varmtvannsbereder tank
Hvordan kan jeg feilsøke en operatør gassvarmeovnen?
Hvordan kan jeg rengjøre en BIONAIRE luftfukter filter?
hvordan å koble et hjemmekinoanlegg til en sony bravia tv