reparasjon tips for en panasonic tv

reparasjon tips for en panasonic tv

Du trenger:
New skuff glir

Panasonic produserer en rekke elektriske apparater som TV, lyd-enheter og datamaskiner. . De fleste problemer med Panasonic TV-er kan løses ved å gjennomføre grunnleggende kontroller eller få tilgang til menyvalgene via fjernkontrollen. For komplekse tekniske problemer, kan det hende du trenger hjelp av Panasonic kundestøtte eller en erfaren reparatør.

Image Interferens

Image forstyrrelser på Panasonic TV-er kan være forårsaket av løse koblinger. Hvis du bruker en koaksial-kabel, sørg for at det er forsvarlig montert på RF socket, som er på baksiden av Panasonic TV. Sjekk for eventuelle skader på kabelen og metall montering på tuppen. En eller begge av disse kan skiftes ut hvis skadet.Hvis bildet på Panasonic TV er støyende eller ustabil, kan det være på grunn av andre enheter som påvirker det . Dette er et vanlig problem særlig med Panasonic LCD-skjermer. Fjern eventuelle apparater som støvsugere, elektriske motorer eller fluorescerende lyspærer da disse kan forstyrre bildet.Hvis du bruker kompositt på Panasonic TV, sørge for at de er ordentlig koblet til kontaktene på baksiden av TV. Disse er vanligvis fargekoder på Panasonic TV.

Lydproblemer

Hvis du har ingen lyd, sørg for at du ikke har uhell trykket på Mute-knappen på Panasonic fjernkontrollen. Hvis du bruker eksterne surround høyttalere, sjekk at de er godt festet i riktig stikkontakter. Hvis du er sourcing en enhet gjennom HDMI-innganger finnes på baksiden av Panasonic TV, kontrollere at volumet på enheten er skrudd opp. Enheter som spill-konsoller og DVD-spillere har ofte sine egne volum, noe som kan påvirke TV-utgang hvis skrudd ned for lavt. Større Panasonic TV i plasma og LCD utvalg oppleve noen konstant støy på grunn av kjølevifter installert innen. Dette for å sikre at enheten ikke overopphetes, og er ingenting å bekymre seg.

No Signal melding

Noen Panasonic TV-opplevelse Ingen Signal meldinger som oppstå midlertidig under visning. Disse er vanligvis forårsaket av en feil bly eller en ekstern enhet, for eksempel en spillkonsoll eller DVD-spilleren, som ikke er riktig koblet til TV-apparatet. Sjekk alle kabler på baksiden av TV-en din og sikre at de er montert fast i de riktige hullene. Dette problemet kan også være forårsaket av avvik i innstillingene på TVen i forhold til å koble enheten. Sørg for at noen enheter er satt til de samme innstillingene, for eksempel 1080i eller 720i, som TV-en.


Relaterte artikler


ideer for opptak utgående talepost
hvordan du bruker Holmes hm-1975 luftfukter
Hvorfor er vann ikke brukes som kjølemiddel i kjøleskap?
infrarød varmer informasjon
hvordan du bytter beltet på en Bissell 7901 ProHeat
home air condition reparasjon tips
Hvordan kan jeg fikse en gass ovn som har en fungerende pilot, men kommer ikke på for varme?
hvordan du feilsøker en Sears 700 kalkfilter
problemer med vaporizers
hvordan du rengjør silikon rester fra en selvrensende ovn