riccar n2200 feilsøking

riccar n2200 feilsøking

Den Riccar Selskapet selger en rekke husholdningsapparater, inkludert air purifiers og flere ulike typer støvsugere. Den N2200 er en del av Riccar linje av oppreist vakuum som har tradisjonell støvposer og makt sugekraft. Trekk alltid ut N2200 og sikre at strømmen er slått av før undersøke vakuum for å feilsøke eventuelle problemer med enheten

trenger Du:. .
Saks
Vann.
Støvpose.


en.
Kontroller at strømledningen kroken står i oppreist stilling før du forsøker å surres rundt kroken for å hindre at ledningen fra flokete. For å løsne ledningen, peker ned kroken.
To.
Bytt støvposen ofte for å hindre smuss og andre avsetninger og tap av sug med maskinen. Åpne støvbeholderen, ta den gamle støvposen ut av posen holderen og kast. Åpne slutten av en ny pose og legge til støvposeholderen. Lukk støvbeholderen og stram støvdekslet.
Tre.
Åpne den sekundære filteret på undersiden av vakuum for å sikre at skitt og smuss har ikke samlet inn på filteret, da dette vil grensen motor ytelse. Fjern filteret fra støvbeholderen og skyll med vann for å rense. La den tørke helt og gå tilbake til støvbeholderen.
Fire.
Sjekk slangene og dysene på N2200 jevnlig for å sikre at de er fri for smuss, obstruksjon eller hår. Trekk åpne rengjøring vedlegg for slangen å fjerne tilstopping i slangen. Undersøk dyse åpninger og trekk ut alle mulige hindringer.
Fem.
Snu vakuum over og se på børster for mulige sammenfiltring. Bruk en saks til å kutte noen fibre, hår eller string fanget rundt børstene, da disse kan begrense pensel bevegelse og effektivitet.


Relaterte artikler


hvordan bygge en billig solenergi varmtvannsberederen
hvordan du rengjør lo-skjermen på en gass vannvarmer
interessante fakta på brystet frysere
hva er farene av søppel salg?
instruksjoner om hvordan du installerer en ismaskinen
hvordan du installerer et klimaanlegg enhet
Hvordan winterize jeg en ge kalkfilter?
Slik wire en alpin høyttaler
hvor å fastsette en dør lekkasje på Kenmore oppvaskmaskin
hvordan du feilsøker en luftfukter filter som stopper å virke