sammenligne priser på vaskemaskiner

sammenligne priser på vaskemaskiner

Når du er i markedet for en ny vaskemaskin, valgene du gjør som du handler kan ha en betydelig innvirkning på kostnaden av det nye apparatet. Når du gjør en pris sammenligning, bør du vurdere dine behov så langt som type, størrelse og farge på vaskemaskin

Typer

Vurder om du skal kjøpe en topp-lasting eller front-lasting vaskemaskin. Forvent å betale mer hvis du velger en frontlaster. På en stor forhandlerens nettsted, kan du få en topp-lasting maskin med 3. 2 kubikkmeter med plass for $ 280 i september 2010, mens den minst kostbare front-loading modellen koster $ 425 for 3,5 kubikkmeter.

Color

White er den mest vanlige fargen for vaskemaskin, og du må betale betraktelig mer hvis du går for en ubegripelig farge, delvis fordi de fleste av fargerike modellene er front-loading. En skive som holder fire kubikkfot klesvask koster $ 595 i sort og $ 675 i rødt i september 2010, mens en topp-lasting hvite modellen var $ 320.

Størrelser

Jo større vaskemaskinen, jo større blir prislappen, i mange tilfeller. En hvit, 4-kubikk-fot Maytag modellen koster $ 470 i september 2010, mens en hvit, 5-kubikk-fot Maytag koste $ 765. Begge var topp-lasting modeller. Ved sammenligning av størrelser, legg merke til prisforskjellene mellom merkene.

Anmeldelser

Les hva eiere av vaskemaskiner si om bestemte modeller ved å sjekke vurderinger postet på forhandlere 'nettsider. Du kan også abonnere på Consumer Reports for uavhengige vurderinger av vaskemaskiner.


Relaterte artikler


problemer med en ventil gratis peis
hvordan å sammenligne txu priser
hvordan du feilsøker fisher Paykel skiver
hvordan finne ut kvadratmeter på et klimaanlegg
Hvordan kan jeg rense mugg i et klimaanlegg?
Slik repace en vann filter
Hvordan får jeg den rene lyset å gå av på en ge oppvaskmaskinen?
burde jeg bruke et kjøleskap i min varme garasjen?
Hvordan kan jeg velge en kjøkkenvask?
admiral vaskemaskin feilsøking