sony lcd reparasjon tips

sony lcd reparasjon tips

Du trenger:
New skuff glir

Sony er en av de største elektriske selskapene i verden. . Sammen med Samsung, Panasonic og LG, det er også en av de største produsenter av LCD-TVer, som bruker flytende krystaller for å lage et bilde. Noen problemer med Sony LCD-TV kan festes ganske enkelt, men for mer komplekse problemstillinger, bør du kontakte Sony kundeservice eller en erfaren TV-reparatør.

Fuzzy Picture

Noen Sony LCD TV-er kan bli påvirket av batteri- operert eller elektriske apparater plassert nær TV-skjermen. Dette kan føre til at TV-bildet blir uskarpt eller kornete. Ifølge Sony nettstedet, enheter som kan forårsake dette problemet inkluderer fluorescerende lyspærer og støvsugere. Problemer bare har en tendens til å skje når disse enhetene er slått på og i nærheten av Sony LCD TV-apparatet. Interferens bør stoppe når enheten er slått av, og bildet skal returnere til det normale.

Low Lyd

Noen Sony LCD-TV-opplevelse lavt volum problemer som ikke kan rettes opp ved å skru lyden opp Hvis du opplever dette problemet, tilgang til menyen på LCD-skjermen og trykke på Audio-knappen. Velg Stereo alternativet hvis ikke allerede valgt. Dette bør forbedre lydnivået på din TV.Du bør også kontrollere lydnivået på andre enheter koblet til Sony LCD TV. Eksterne enheter som spillkonsoller, DVD-spillere eller kabelbokser har interne volum innstillinger. Du får tilgang til dem via menyvalgene for en bestemt enhet. Slå disse opp bør forbedre den generelle lyden fra din TV. Hvis du bare kan høre lyden i en høyttaler av Sony LCD, må du kontrollere at Balance innstilling på Audio-menyen er ikke slått til én høyttaler.

Pixel Problemer

Noen Sony LCD-TV utvikle døde piksler som de gamle. Døde piksler er faste punkter som ikke klarer å svare på eventuelle endringer i bildet på skjermen. De normalt vises som små hvite eller fargede ruter i tilfeldige intervaller på skjermen. Det er ingen surefire måter å fjerne døde piksler fra LCD TV. Du kan prøve å bruke trykk til området med en fuktig klut når skjermen er slått av, slå den på mens de fortsatt søker press. Her er også noen programmer tilgjengelig som kan identifisere døde piksler og forsøke å korrigere dem.


Relaterte artikler


Hvordan får jeg en LG tørketrommel å tørke jeans og håndklær raskere?
burde jeg fikse min gamle ac enhet eller kjøpe en ny en?
hvordan å sammenligne solenergi vannpumper
hvordan å skifte en Maytag vannfilter
Hvordan kan jeg kjøpe en microfridge i butikken?
hvordan å slippe høyttaler ledning gjennom drywall
hvordan sette termostatene på varmtvannsberedere
feilsøking tips om oljefyr
hvor å fastsette en Prem-i-avfukteren
hvordan du feilsøker en generell elektriske oppvaskmaskinen som ikke vil renne