tips for feilsøking en sentral klimaanlegget

tips for feilsøking en sentral klimaanlegget

Du trenger:
Bærbar generator
. Skjøteledning.
Copper jordledning.

Den sentrale luft system i huset ditt forhold luften rundt deg ved kjøling og avfukting varm luft som er så sirkulert i hele huset via ditt nettverk av luftkanaler som vanligvis er plassert på taket eller gulv. Du kan spare energi og penger ved å lære hvordan å opprettholde luftkondisjoneringsanlegget selv. Alltid følge retningslinjer for sikkerhet, som å slå av strømmen før du forsøker å reparere eventuelle problemer som ditt feilsøking dukket opp.

Air Conditioner Vil ikke Kick på

Problemet med et klimaanlegg som ikke sparker på er adressert ved å sjekke termostatinnstillingen. Still termostaten til en kaldere innstilling, og hvis enheten fremdeles ikke vil sparke på, gå ut å se om kondensatorenheten fungerer eller ikke. En defekt kompressor kan også føre til en klimaanlegget ikke å starte.

Rapid Cycling på System

Hvis klimaanlegget gjentatte spark på og av, se om frost har utviklet på fordamperen spoler på innsiden delen av system. Du kan løse dette problemet ved å kjøre viften med klimaanlegget slås av i noen timer. Hvis frost er ikke årsaken, er det kjølemediet trolig lav, og du må ringe en profesjonell for en refill.

Cools mindre effektivt

Det utenfor kondensatorenheten kan føre til at klimaanlegget til å jobbe mindre effektivt når sin viftebladene kan ikke fungere skikkelig. Se inne i grillen for å se om en fan bladet er forhindret av et lem eller en leke. Beskjær vekk noen lemmer, busker. ugress, blomster eller annen vegetasjon som kan resultere i et objekt faller inn i kompressoren enheten og blokkerer eller hindrer den roterende handlingen av viftebladene.

Kondensator Vil ikke Stop Running

Hvis kondensatorenheten nekter å slå av, er kontaktor muligens defekt eller bare skitten. Du kan teste om compresser kontaktoren er feil med en multitester etter først å sikre strøm til kondensatoren enheten er slått av. Rengjør kontaktpunktene for å forbedre effektiviteten. Hvis testen viser at kontaktoren er feil, erstatte den ved å skru av braketten som holder kontaktor på plass, og erstatte med en ny entreprenør. "Better Homes and Gardens Big Book of Home How-To" råder en inspeksjon av viften for å fastslå om det er feil.

Noisy Air Conditioner

Undersøk utsiden kondensatorenheten hvis systemet er plutselig mer støyende enn vanlig. Feilsøking en støyende kondensatorenheten kan bety å skru lokket til å ta en nærmere titt for en fan blad obstruksjon, så slå av strømforsyningen. Også sjekke viftebladene å sikre at de ikke treffer brakett eller grillen. Forfatterne av "Creative hus er Ultimate Guide to Home Reparasjon og Oppussing" anbefaler at du smører kondensatoren motor med olje mens du inspisere bladene for obstruksjon.

Air ikke kul nok

Et sentralt luft system som sparker på, men ikke lenger avkjøler lufta nok for komfort presenterer en serie med feilsøking saker etter "Time-Life Fix-It-Yourself: Home Varme og kjøling. " Begynn med å sjekke at termostaten er satt lavt nok for enheten for å kjøle ned hele huset. En sannsynlig årsak til dine sentrale luft systemet gjør luften litt mindre kjølig enn vanlig er en skitten luft filter. Regelmessig endre luftfiltrene før de blir så skitten at effektiviteten er berørt. Andre årsaker til varmere enn ønsket luften er lav kuldemedium nivåer, en trippet høytrykkspressostat og svikt i viften å kjøle ned kondensatoren spolene.


Relaterte artikler


Hvordan beregner jeg MCA?
behov for plass ovner
hvordan du rengjør rust fra en gass røye-broil grill
hvordan du åpner toppen av en Kenmore 70 serien
strålende delene på kokeapparatet
hvordan du feilsøker et boblebad Roper kjøleskap
Hvordan kan jeg fjerne en renne panorere i en Kenmore kjøleskap?
hvordan finne den termiske sikringen i Kenmore tørketrommel
hvor å fjerne en lo felle for en Maytag pye3360ayw tørketrommel
ting du ikke bør sette inn i tørketrommel