tips for hvordan å reparere en Mitsubishi tv

tips for hvordan å reparere en Mitsubishi tv

Mitsubishi er en stor japansk elektrisk selskap som produserer et bredt spekter av produkter, inkludert biler og HD-TV. Mitsubishi TV ofte produsere bilder av høy kvalitet og lyder, men kan også oppleve problemer. Hvis du ikke kan løse noen tekniske problemer selv, bør du kontakte Mitsubishi Customer Support direkte.

Black Barer

Hvis du har en widescreen Mitsubishi TV, kan du oppleve svarte striper på kanten av bildet. Dette er normalt på grunn av TV-showet du ser vises i standard definisjon. Widescreen TVer er vanligvis satt til et bildeformat på 16:9, som de er spesielt designet for å overføre widescreen bilder. Hvis du ikke liker de svarte, kan du formatere bildet ved å trykke på Format-knappen på din Mitsubishi fjernkontrollen. På modeller laget etter 202C denne knappen vil bli merket MER 0, som angitt på Mitsubishi nettsiden. På denne måten kan du justere bildestørrelsen så det fyller skjermen.

Gul LED lys

På HD Mitsubishi TV, kan LED lys opphold en solid gul farge. Dette indikerer at TV har blitt for varm. Dette skyldes vanligvis overflødig varme i rommet eller dårlig luftsirkulasjon. Hvis dette skjer, slår TV av og la ca 15 minutter for varmen å avta. For å holde problemet oppstår på, pass på at det er tilstrekkelig plass mellom din HDTV og veggene som omgir den. Dette vil bidra til å forbedre luftsirkulasjonen til TV. Den Mitsubishi nettsted råder at et gap på om lag fire inches rundt hele TV bør være tilstrekkelig. Du bør også unngå å betjene Mitsubishi HDTV i et rom som opplever sterk varme. Hvis den gule lampen problemet fortsetter etter å ta disse forholdsreglene, bør du kontakte Mitsubishi Customer Support direkte.

Teksting ikke jobbe på

Teksting er et middel som tekst kan vises nederst på skjermen i tillegg til sendingen bildet. Spesialtekst brukes vanligvis av personer som er døve eller har hørselsproblemer. Teksting kun tilgjengelig for signaler som mottas via antenne, kabel direkte (ikke involverer en kabel boks) eller kompositt video feeds. Eksterne enheter hentet fra HDMI eller komponent-kilder, for eksempel kabel-boksen mottakere eller DVD-spillere, har interne dekodere for regulering lukket bildetekst alternativer. Disse setter bildetekstene før sending dem til Mitsubishi TV. Hvis de ikke jobber, kan det være et problem med den eksterne enheten.


Relaterte artikler


hva er topp-karakter vann myknere?
hvordan du feilsøker en Kenmore fryser
hvor å fjerne en Amana lw7503w2 agitator
problemer med geotermiske hjemme varmesystemer
hvordan å lime tre til et kjøleskap
feilsøking tips om oljefyr
hvordan du velger en vaskemaskin
instruksjoner for bruk for en Holmes luft purifer modell 240
hvordan du bytter lampen i en Hitachi 42v710
problemer med vannkokere