tv reparasjon tips for en toshiba

tv reparasjon tips for en toshiba

Toshiba er en internasjonal produsent av elektriske produkter som spenner fra hi-fi utstyr og bærbare datamaskiner til medisinsk bildebehandling enheter. . De produserer også en rekke TV-apparater, inkludert plasma, LCD og bak-projektor enheter. Mange Toshiba TV problemer kan løses raskt ved å utføre noen grunnleggende kontroller. For mer alvorlige feil, bør du kontakte Toshibas kundestøtte direkte.

Barer rundt Picture

Barer rundt et skjermbilde på Toshibas TV-er er normalt på grunn av en kabel boks enhet er koblet til settet. TV-signaler blir kanalisert gjennom en rekke resolusjoner og aspekter. TV-bransjen blir stadig kringkasting i HD, men de fleste innholdet er fortsatt kringkastes i en standard sideforhold på 4:3. Dette synes nesten kvadratisk i formen når sendingen med en 16:9 tv. Hvis dette problemet oppstår på din Toshiba TV-apparatet, endre innstillingen på kabelen boksen til 16:9 widescreen-innstillingen, som angitt på Toshiba nettsiden. Hvis svarte striper fortsatt, prøv å justere bildet med Picture Size innstillingene via menyvalg på fjernkontrollen. Disse kan manipulere bildet slik at det fyller skjermen, selv om det kan virke unaturlig strukket.

Bilde men ingen lyd

Hvis du kan se et bilde på din Toshiba TV, men kan ikke høre noen lyd, trenger du Sjekk tilkoblingene. Hvis du bruker kompositt kabler med gule, hvite og røde kabler, sørge for at disse er koblet til den fargekodede kontakter på baksiden av Toshiba TV. Den røde og hvite kablene er de som overfører lyd på Toshiba TV. Hvis dette ikke virker, prøv å endre kanalen som det kan være et problem med sendingen signal.Hvis du bruker en koaksialkabel, trykk på Enter-knappen i sentrum av Toshiba fjernkontrollen. Dersom SAP lyden alternativet er valgt, må du endre den til stereo ved å trykke Meny og deretter få tilgang til Audio alternativene. Hvis du har en kabel boks koblet til Toshiba TV, må du kontrollere volumet er skrudd opp tilstrekkelig.

Remote Control fungerer ikke

Hvis fjernkontrollen ikke klarer å svare, at det er satt til TV-modus. Hvis dette ikke fungerer, må du kontrollere at batteriene er riktig installert, og endre dem hvis de er gamle. Hvis ingen av disse tiltakene fungerer, bør du utføre en tilbakestilling, som angitt på Toshiba nettsiden. Ta ut batteriene og trykker på hver knapp på fjernkontrollen separat, holde ned hver knappen i to sekunder. Nå setter batteriene inn igjen, og se om fjernkontrollen virker. Hvis det fortsatt ikke fungerer, må du bestille en ny fra Toshiba.


Relaterte artikler


deler av en rekke
problemer med støyende air conditioners
samsung tv fjernkontrollen spørsmål
Slik refill en butan lommelykt
Slik starter min klipperen dersom det trekke ledningen pausene
samsung tørketrommel feilkoder
diy solar boligvarme
hvordan gjøre støvdeksel for elektronisk utstyr
ideer til å stille en bråkete vaskemaskin og tørketrommel i et kjøkken
hvordan å skifte en gass-tørketrommel