kalsium innskudd fra en luftfukter

kalsium innskudd fra en luftfukter

Luftfuktere diffuse fuktighet i tørr luft for å lindre fysiske plager som skyldes forkjølelse og åndedrettsproblemer. Siden luftfukter tanker inneholder stillestående vann, kalsium innskudd fra vannbåren mineraler raskt samler seg på overflater. Den crusty skalaen produsert fra kalsium innskudd tiltrekker bakterier og andre forurensninger, noe som kan skape heath farer. Breathing tåke som inneholder forurensninger kan føre til betennelse i lungene, i henhold til United States Environmental Protection Agency. Luftfuktere krever hyppig rengjøring for å fjerne kalk og usunn miljøgifter

Du trenger:. .
Scrub pensel
1 kopp hydrogen peroxide.
1 kopp vann.
Bowl.
Sponge.
Frotté.
 


en.
Trekk luftfukteren fra stikkontakten. Dump ut eksisterende vann i luftfukteren tank eller vann rom.
To.
Skrubb innsiden av luftfukteren tank eller vann rom med en skrubbe børste til å fjerne kalk og rester. Skyll tanken grundig med vann.
tre.
Hell 1 kopp av 3 prosent hydrogen peroxide og 1 kopp vann i en bolle. Bland løsningen grundig.
Fire.
Hell blandingen i luftfukteren tank eller vann rom. Swish løsningen rundt for å desinfisere alle flater. Tørk innsiden av tanken med en svamp for å fjerne eventuelle gjenværende rester.
Fem.
Skyll tanken flere ganger med vann for å grundig fjerne alle spor av hydrogen peroxide løsningen. Tørk innsiden av tanken med en frotté.
 

Tips og advarsler


 

  • Rengjør luftfukteren tank i henhold til produsentens anvisninger for å hindre skade på luftfukteren.
  • Bruk rengjørings-og desinfeksjonsmidler produkter er anbefalt av luftfukteren produsenten, og noen produkter kan spre skadelig røyk i luften .


Relaterte artikler


kalsium innskudd fra flis
pet lukt og jord fjerning
kalsium innskudd fra en luftfukter
rengjør frittstående dobbel gassovn
rengjør en akustisk flis
hvordan bli kvitt bugs inne i et hus