enkel måte å fjerne fett fra kjøkken skap

enkel måte å fjerne fett fra kjøkken skap

Fettflekker vil fortsette å bygge på kjøkken skap hvis du ikke rengjør dem regelmessig. Den fettflekker går ofte ubemerket, men de kan skade treverket på skapene. Skap ligger i nærheten av en ovn vil inneholde mer fett, og vil kreve mer oppmerksomhet når du rengjør dem. Rengjøring kjøkkenet ditt skap regelmessig vil holde dem i god stand og forlenger levetiden på skapene

Du trenger:. .
2 ss
 flytende oppvaskmiddel.
2 kopper varmt vann.
Boller.
Klut.
1 kopp varmt vann.
3 ss.
 natron.
Sponge.
Towel.
½ kopp natron.
¼ kopp eddik.


en.
Tørk av skapene ned med såpevann. Kombiner 2 ss. av en flytende oppvaskmiddel med 2 kopper varmt vann i en bolle. Fukt en vaskeklut med løsningen, vaske kjøkkenskap med korn av tre og deretter skyll skap med rent vann.
To.
Hell 1 kopp varmt vann i en bolle. Legg 3 ss. av natron og rør til baking soda oppløst.
tre.
Sug en svamp i løsningen, og vri ut overflødig væske. Skrubbe kjøkkenet skap med svampen i retning av tre korn. Legg til varmt vann ved behov til rengjøring løsningen. Skyll skap med rent vann og en svamp. Tørk dem av med et håndkle.
Fire.
Kombiner ½ kopp natron med ¼ kopp eddik i en bolle til å lage en pasta for å fjerne gjenstridige fett. Påfør lim til fettete skap og la den sitte i 20 minutter. Tørk av skapene med en svamp. Skyll dem av med rent vann og klapp dem tørre med et håndkle.


Relaterte artikler


riktig rengjøring av marmor countertops
enkel måte å fjerne fett fra kjøkken skap
Hvordan fjerner jeg steker fett fra klær?
Hvordan får jeg anløpe ut av bunnen av skillets?
uvanlige og kreative oppbevaring ideer for kids rom
hvordan å sammenligne teppe sjampo maskiner
housecleaning jobber for tenåringer