housecleaning jobber for tenåringer

housecleaning jobber for tenåringer

sine egne foreldre for husarbeid i bytte mot betaling, eller leie ut sine tjenester til slektninger og venner av familien.

Lawn Care

Tenåringer kan settes til arbeid utføre hagestell til egen husholdning eller til leie. På våren og sommeren, kan tenåringer klippe plener, plukke ugress, trim busker og hekker, gjødsle gress, frø blomster og planter, og trim overflødig greiner fra trær og vann gress, planter og blomster. I løpet av høsten, kan rake løv tenåringer;. Sommeren kan de måke snø

Renner

Clearing takrenner er en annen housecleaning jobb tenåringer kan utføre. Mange huseiere unnlater rennesteinen reparere på grensen til blokkering eller drenering problemer. Tenåringer er typisk smidig og sterk nok til å klatre stiger og tømme takrenner av blader, reir og rusk, slik at regn og snø å strømme fritt fra huset.

Hjem Organisasjon

Tenåringer kan lett bli satt i arbeid organisere hjem. De kan organisere garderobeskap, spiskammers, skap, CD, tape, video og DVD-samlinger, retter, lekerom, garasjer, kjellere, loft og sport og boksamlinger. Huseiere må være forsiktig med å forklare nøyaktig hvordan de vil ha ting organisert før tenåringer begynne å jobbe, for å sikre at de vil bli fornøyd med resultatet.

gulvrenhold

Tenåringer kan jobbe rengjøring av gulv. De kan vakuum, feie, vaske og voks bad, kjøkken, stue, spisestue og soverom gulv.

Vindusvask

Vinduspuss er fryktede nødvendighet at tenåringer kan være betalt for å gjøre. De kan bruke glass renere å rengjøre innsiden vinduene, og såpe og vann for å rengjøre utsiden vinduene. Bugs og rusk må rengjøres fra skjermer, spesielt de som ligger i garasjer, loft eller kjellere. Å rengjøre vinduer på øvre etasjene, kan det tenåringer må bruke stiger, slanger, og /eller utvides børster.

Bad /Kjøkken Rengjøring

Tenåringer kan betales til vaske, skrubbe ovner, rent kjøkken og bad vasker, organisere og rent kjøleskap og kratt badekar, dusjer og toaletter. Huseiere bør detalj deres rengjøring spesifikasjoner, og komme med forslag til forbedringer som er nødvendig.

Pet Care

Tenåringer leter etter arbeid å utføre housecleaning husarbeid kan ta vare på husdyr. De kan gå hunder og scoop ekskrementer, de kan også hus-sitte katter og rengjøre sine søppel boksene. Tenåringer kan også betales å mate dyrene i sin eiers fravær, og rene dyr pels og andre uhell rundt huset.Relaterte artikler


riktig rengjøring av marmor countertops
hvordan å sammenligne teppe sjampo maskiner
Hvordan får jeg anløpe ut av bunnen av skillets?
enkel måte å fjerne fett fra kjøkken skap
uvanlige og kreative oppbevaring ideer for kids rom
Hvordan fjerner jeg steker fett fra klær?
housecleaning jobber for tenåringer