Slik rengjør og gjenoppretter sølv

Slik rengjør og gjenoppretter sølv

Sølv er et edelt metall som er brukt til funksjonelle og dekorative formål. Vanlige bruksområder er som serverer retter, Bestikk og smykker, hvor som helst som du ønsker å sette en visning av eleganse og luksus. Silver krever betydelig vedlikehold, imidlertid. Det er utsatt for en sverte prosess som kalles misfarging. På grunn av oksidering og fuktighet, vil sølvet først kjedelig, vises skitten uansett hvor ofte det er renset, dette blir snart fulgt av en voksende svart skygge over overflaten, den anløpe. Rengjøring sølv bidrar regelmessig for å redusere tarnishing effekten

Du trenger:.
Myk bomull eller flanell klut
. Fosfat-fri rengjøringsmiddel.
Baking soda.
Tannbørste.
Sølvpuss.
Plastikk eller bomull hansker.


en.
Fjern løst smuss eller avfall fra sølv med en myk bomull eller flanell klut. Tørk av sølv i rette linjer, gnir den forsiktig for å unngå riper danner seg på overflaten av smuss fjernes.
To.
Vask vanskelig å fjerne smuss i varmt vann med en fosfat- free vaskemiddel.
tre.
Fjern lys tarnishing med baking soda. Bland natron med vann til du har samme konsistens som tannkrem. Coat sølvet med lime.
Fire.
Gni lime inn sølvet å rengjøre metall, med en myk klut. Bruk en tannbørste dersom linjene i sølv dine er dype. Skyll metal med lunkent vann og deretter polerer den tørr med en annen ren, myk klut.
Fem.
Bruk et ikke-slipende, non-ammoniakk basert sølvpuss å fjerne tyngre tarnishing. Bruk plastikk eller bomull hansker under poleringen for å unngå at fingeravtrykk på sølv. Plasser en liten sirkel av polish på midten av sølv overflate og spre den med en myk klut. Vent omtrent 30 sekunder for den polske tørke og deretter buff sølvet ren med frem og tilbake bevegelser for å fjerne glansen og gjenopprette glansen.

Tips og advarsler


 • Lagre sølv i en lufttett sak eller anløpe-bevis tøypose over lange perioder med stillstand for å bremse tarnishing prosessen.
 • En profesjonell bør gjenopprette fysisk skadet sølv inneholder huljern, chips eller bulker.
 • Hold sølv unna gummi som materiale tærer på metall, forårsaker etsing i overflaten.


 • Relaterte artikler


  Slik rengjør og gjenoppretter sølv
  hvordan du rengjør en houndstooth teppe
  hvor å fjerne rust fra terrakotta-fliser
  hvordan komme glitter lim ut av berber tepper
  hvordan å skjule tomme bokser
  hvordan du rengjør sølv folie