hvor å fjerne rust fra terrakotta-fliser

hvor å fjerne rust fra terrakotta-fliser

Når rust kommer i kontakt med terrakotta-gulv, eller hvis en våt metalloverflate har stått der for å sitte, er rust flekker igjen. Terra-er cotta en naturlig stein, som legger til skjønnhet og stabilitet til gulvet. Som tilfellet er med de fleste naturstein flater, må rust flekker trekkes ut av terrakotta-mens de gjør så lite skade som mulig til naturstein

Du trenger:. .
Reine
Sitronsaft.
Bordsalt.
Papirhåndklær.
Rust fjerne væske.
Kiselgur.
Plastfolie.
Sponge.


en.
Hell sitronsaft på en ren klut. Dryss bordsalt over sitronsaft. Legg kluten, sitronsaft og salt siden ned, og la den sitte på rust flekken i et par minutter til å trekke den ut.
To.
Skrubb sitronsaft og salt gni inn i rustflekk på terrakotta-fliser, løft duken av flisegulv. Tørk med en ren klut fuktet med vann. Den sitronsaft og salt blanding ofte vil være nok til å fjerne lys overflate rust flekker.
tre.
Lag et omslag til å fjerne mer stille-i rust flekker på terrakotta-fliser. Brett et papir håndkle til en størrelse som vil passe over hele rust flekken. Fukt kjøkkenpapir med rust å fjerne væske, og hell kiselgur på toppen av rustfjerner.
Fire.
Drypp litt mer rust remover på kiselgur til pulveret er konsistensen av en tykk pasta. Plasser grøtomslag, stoffet side ned, på rust flekken. Sett et lag med plastfolie over grøtomslag.
fem.
La grøtomslag på plass over rust flekken i opptil 48 timer slik at den kan trekke rustflekk ut av flis din. Begynn å sjekke om rust flekken har løftet så snart som tre timer etter legging av grøtomslag ned.
6.
Fjern grøtomslag fra terrakotta-fliser overflaten, og tørk av flis ned med en fuktig svamp. Tørk flisene med en ren klut.

Tips og advarsler


 • Place dalbaner, spisebrikker eller annet beskyttende materiale under noen metallgjenstander som sitter på terrakotta-fliser å beskytte dem mot rust overføring.
 • Unngå å bruke blekemiddel for å fjerne rust flekker fra flis din. Det vil slå rust flekker gule og kan skade terra-cotta.


 • Relaterte artikler


  hvordan du rengjør sølv folie
  hvordan å skjule tomme bokser
  hvordan du rengjør en houndstooth teppe
  hvordan komme glitter lim ut av berber tepper
  Slik rengjør og gjenoppretter sølv
  hvor å fjerne rust fra terrakotta-fliser