hvordan du rengjør en houndstooth teppe

hvordan du rengjør en houndstooth teppe

Houndstooth tepper er mer kjent som berbere. Dagens Berber teppet er vevd med olefin fibre. Olefiner er en relativt billig fiber utvunnet av polypropylen. Fordi Berber er utformet for å gi inntrykk av håndvevde tepper, og det har ikke den samme løse lur i tradisjonelle tepper, kan den ikke rengjøres med tradisjonelle metoder. Det er imidlertid mulig å få Berber tepper rent og holde den flekken gratis

Du trenger:. .
Sponge
Spray tepperengjøringsmaskin.
Powder teppe renere.
Håndkle.
High-sug, brush-free støvsuger.


en.
Bruk svamp til å suge opp noe vått søl. Houndstooth tepper er svært fuktbestandig. Du vil ha mest suksess rense teppet hvis du håndterer søl umiddelbart.
To.
Skyll svamp og klem ut overflødig vann. Lett spray opplagt flekker med en spray teppe renere og la det sitte i 10 minutter. Blot sprayet flekker med fuktig svamp, bruk din egen kroppsvekt mot svamp til å trekke ut spray renere. Gjenta denne prosessen to ganger. Du kan spray tørker noen vanskelige flekker, bare pass på å tørke med retningen på veven. Unngå å skrubbe for å hindre "fuzzing" teppet.
Tre.
Dryss alle høyt trafikkerte områder med tepperens pulver. For å unngå plukker i veven, ikke børste pulveret inn i teppet, i stedet bruke et håndkle til å spre pulveret og arbeid den inn i veven. La pulveret til å sitte i 15 minutter.
Fire.
Støvsug hele teppet med en high-sug, brush-free støvsuger (beater pensel støvsugere kan snag veven). Støvsuging forlenger levetiden til houndstooth tepper. Du bør vakuum minst en gang i uken, og gjenta trinn 1 til 4 en gang per måned.


Relaterte artikler


hvordan du rengjør sølv folie
hvordan komme glitter lim ut av berber tepper
hvordan du rengjør en houndstooth teppe
Slik rengjør og gjenoppretter sølv
hvor å fjerne rust fra terrakotta-fliser
hvordan å skjule tomme bokser