hvordan å være ryddige i hjemmet ditt

hvordan å være ryddige i hjemmet ditt

Med familie, arbeid, og liv, kan hjemmet ditt bli en katastrofe i slutten av uken. Noen ganger livet blir så travelt, det hoper bare holder får større og større for hver uke. Med litt daglig rengjøring, trenger du ikke å stresse om rot av hjemmet ditt

Du trenger:. .
Rengjøring Supplies
Key Holder.


en.
Få ting gjort med en gang. For eksempel få mail hver dag og sortere det riktig der og da. Kaste søppel og sortere regninger ut. Det er en god id¨¦ å gå gjennom regningene daglig og skrive på kalenderen når hver regningen forfaller. Et annet stort problem er å rydde opp oppvasken. Når du er ferdig med matlaging eller middag, bør retter vaskes og legge bort med en gang. Kjøkkenet vil føle renere og din familie trenger ikke å bekymre deg om det er boller eller briller i skapet.
To.
Oppfordre barna til hjelp i huset. Å ta søppelet ut, vaske /tørke oppvasken, støvsuge teppet, og rengjøring av rom, er alle ting som barna kan gjøre. 10 minutter en dag med dem hjelpe deg, går en lang vei. Gi dem litt ansvar vil hjelpe dem til å modne og lære litt om hva de må gjøre når de er på sine egne.
Tre.
Velg rett sted for alle å henge nøklene sine og å plassere lommebøker og vesker. Kjøpe en nøkkel holder og skrive navneskilt på det er en fin måte å spare tid på å lete etter nøklene.
Fire.
Bruke 5 til 10 minutter en dag med en rask rengjøring. Det kan bety å plassere sofaputene i riktig posisjon, plukke opp løse papirer, tørke ned kjøkken og bad tellere. Når det er på tide å gjøre en dyp rengjøring av huset, vil det ikke føles som så mye arbeid.
Fem.
Deep rengjøre hjemmet ditt minst en gang i uken. Dette betyr å rense alle områder av stor bakterier, mopp gulv, støvsuge tepper, støv, og tørk ned glass /speil og skog med rengjøringsmidler.

Tips og advarsler


 • Bli frisk og holde et rent hjem
 • Fordel oppgaver basert på alder på barnet


 • Relaterte artikler


  hvor å fjerne olje flekker på klærne
  hvordan bli kvitt loppene
  hvordan å være ryddige i hjemmet ditt
  hvordan du rengjør ovnen vinduet
  bruker alle de korn i boksen