hvordan bli kvitt loppene

hvordan bli kvitt loppene

Etter å ha kjæledyr hjemme bør alltid være en glede, men når de tar med hjem uønskede små gjester, også kjent som lopper, er hele husholdningen i virkelig store problemer. Bli kvitt loppene må gjøres så snart du lærer at du har en hjemme. Så, her er en guide til hvordan du kan bli kvitt de ekle lopper fra hjemmet ditt

trenger Du:
en hel dag å gjøre utryddelsen prosessen
. Loppe shampoo eller loppe såpe.
Flea powder.
Cage for hver kjæledyr.
Methroprene eller Fenoxycard (IGR's).
Loppe krage.
Vaskemiddel pulver.
Vaskemaskin.
Støvsuger.
Plastpose eller søppelsekk.
Søppelcontainer med lokk.


en.
Unn ditt kjæledyr med loppe shampoo. I gi kjæledyret ditt et bad, velg en loppe shampoo eller loppe såpe som ikke vil være skadelig for ditt kjæledyr. Også, gi den et bad minst to ganger den dagen for å sikre at du skyller alle lopper og deres egg fra kroppen sin. Bruk en loppe pulver etter rensing kjæledyret ditt.
To.
Quarantine ditt kjæledyr. Sett ditt kjæledyr inne i et bur hvor den kan bli isolert fra huset. Du kan spray buret med insekt vekst regulatorer eller IGR er før du plasserer dem inne. Dessuten vil du kanskje ditt kjæledyr til å bære sin loppe krage for denne saken.
Tre.
Vask alle beddings og tepper. Sørg for at du får all den beddings og tepper kjæledyret hatt kontakt og suge dem i såpevann. Du kan bruke et sterkt vaskemiddel pulver for å sikre at du drukne alle loppene i den. Ta deg tid til å vaske det tungt. Dette vil ta knekken på egg, larver, puppe, og de voksne sakte men sikkert.
fire.
Støvsug hele området. Bruk en støvsuger som kan bruke forskjellige vedlegg for å komme inn på alle de steder der det samler seg støv. Fra møbler til de minste sprekker i gulvet, må du få til å støvsuge alle hjørner av huset. Umiddelbart etter at at du hadde alt plettfrie, forsegle vakuum posen i en annen plastpose og legg den i en søppelcontainer som har et deksel. Gjør dette utenfor huset.
Fem.
Opprettholde og beskytte din husstand. For minst to uker, holde et øye med hjemmet ditt. Spray IGR er å beskytte den mot lopper og å drepe loppene som kan ha blitt usett. Hver to uker, kan du gjøre hele prosessen på nytt. Det er mulig at den nye generasjonen av lopper som kan ha blitt igjen i forrige utryddelsen allerede vokser på denne tiden. Dette følger opp er et must til du finner ingen spor av lopper på kjæledyr, og i ditt hjem.

Tips og advarsler


 • Insect Vekst Regulators hindrer larver fra vokser inn voksne lopper fordi de hemmer den naturlige veksten av disse insektene. Videre kan effekten vare opp til 200 dager gjør dem svært nyttig i å utrydde så vel som for forebygging av lopper.


 • Relaterte artikler


  hvordan å være ryddige i hjemmet ditt
  hvordan bli kvitt loppene
  bruker alle de korn i boksen
  hvor å fjerne olje flekker på klærne
  hvordan du rengjør ovnen vinduet