bruker alle de korn i boksen

bruker alle de korn i boksen

Har du noen gang gått til spiskammeret og trakk ut din favoritt boks med frokostblanding bare å finne en håndfull igjen i bunnen av sekken? Å vite at dette beløpet ville ikke engang dekke bunnen av korn din bolle du kan bli motløs og kaste bort din ørsmå finne, eller bare la boksen på sokkelen, og velge en annen. Dette skjer i huset vårt ganske ofte, men jeg har funnet måter å bruke alle de korn i boksen og ønsket å dele dem her

Du trenger:.
Små mengder tørt korn.
zip lock poser-snack størrelse eller sandwich størrelse.
yoghurt.
iskrem.
brødsmuler.
ideer til kunstprosjekter.
 


en.
Hell den lille mengden av korn til en matbit størrelse eller sandwich størrelse glidelås bag og finne et hjem til å lagre dem enten i pantry eller et annet område hvor de ikke vil bli glemt.
to.
Bruk korn som topping for en yoghurt. Akkurat som den typen du kan ha sett i dagligvarebutikk som kommer med et tillegg i punkt på toppen av lokket. Nå kan du lage dine egne for mindre penger.
tre.
Bruk korn som topping på iskrem sundae, akkurat som du ville bruke nøtter eller frukt.
fire.
Bruk korn som et tillegg til et brød smule blanding. Flakes fungerer best for dette. Bare smuldre dem opp mens du fremdeles i zip loc pose og bland dem inn i brødsmuler å strekke dem videre.
Fem.
Vare på dem for et kunstprosjekt. Dette er den perfekte bruk for bedervet korn som vi ofte finner på bunnen av boksen eller posen. Når ungene er lei og trenger noe morsomt å gjøre, få ut små poser med korn og konstruksjon papir og lim og bare lage noe morsomt. Hard runde korn som cheerios eller frukt looper fungerer best for liming på papir eller strenger halskjeder.
 Relaterte artikler


hvordan bli kvitt loppene
bruker alle de korn i boksen
hvordan du rengjør ovnen vinduet
hvordan å være ryddige i hjemmet ditt
hvor å fjerne olje flekker på klærne