hvordan å holde hjemmet rent i 20 minutter

hvordan å holde hjemmet rent i 20 minutter

Hvis du ikke bor alene (eller kanskje selv om du gjør!), Så du definitivt vet hvor vanskelig det ser ut til å holde huset rent hver dag. Kids forlate sine retter rundt i huset, ektefeller forlate sine sko lyver om, og så videre. Etter at du har forpliktet deg til en dag med rengjøring av huset, er det veldig enkelt å holde det i denne tilstanden ved å ta bare tjue minutter ut av dagen

Du trenger:.
En allerede moderat rent hus Tjue minutter av dagen din.


en.
Bestem hva jobber må gjøres på en daglig basis. For eksempel, re sengen din hver dag når du våkner. Selv om du tror du ikke har tid til å gjøre det, gjør du, ikke ta de ekstra fem minutter til å sove og fikse opp sengen slik at det ser bedre. Når alt er gjort, vil det ikke negere renhold av huset med sammenkrøllet pledd.
To.
Ikke la retter bygge opp i vasken. Oppvasken er en problemfri, men det er langt mindre av en når du bare har en dag igjen av å rengjøre enn å nå dette en gang i uken. Hvis ikke for easiness av bare gjør det daglig, tenke lukten som ikke vil fylle huset i å forlate retter i vasken for dager.
tre.
Før sengen, pass på at søpla er ute av døren. I likhet med oppvasken, bidrar dette åpenbart til skitten av huset med en lukt og dens unsightliness. Andre ting å gjøre før sengs med tørke /rengjøring vasken når du er ferdig med å bruke det, og kanskje tørke ned disken også.
Fire.
Nå kan du tenke på ting som kan gjøres annenhver dag eller så. For eksempel kan du støvsuge to ganger i uken, dette vil fortsatt holde på at teppet ser friske. Dagene du ikke støvsuger, du kan feie og vaske kjøkken og badegulv. Igjen, gjør, er at alle tellerne ryddet ved å tørke det ned. Du kan gjøre dette mens du venter på mikrobølgeovn eller komfyr til å gå av, eller på noe annet tidspunkt som du venter på noe.

Tips og advarsler


 • Husk, er denne artikkelen mest nyttig for en daglig diett av rengjøring etter at huset har gått over en større rengjøring.
 • Du må mestre kunsten av "raske tørke ned. " Don " ikke vente til etter middag for å rydde opp som spiller, søl slå klissete og inn i en større rot som krever en mye større opprydding, og dette kan unngås ved å rense den opp med en gang.


 • Relaterte artikler


  hvordan du rengjør akvariet hjemme
  hvordan bli kvitt ting du ikke vil
  kvitt hjemmet ditt av lopper
  hvordan du rengjør rommet lett
  kvitt irriterende fruktfluer
  hvordan å holde hjemmet rent i 20 minutter