kvitt irriterende fruktfluer

kvitt irriterende fruktfluer

Frukt Fluer er ganske irriterende, og vanskelig å bli kvitt. Frukten fly er vanlig omtrent hvor som helst, spesielt hvis det er mat. Når du blir kvitt fluene du skal hindre dem fra å komme tilbake ved å holde matvarer oppbevares på riktig måte og til å rydde opp umiddelbart. Du trenger også å oppbevare mat i lufttette beholdere

 


 

Du trenger:.
Hvit eddik
. Ammoniakk.
Baking soda.
Half-gallon sprayflaske.
Sponge.
Soft-stritter tannbørste.
Nal.
Towel.
 


en.
Fly feller. Disse inkluderer fly papir og skål og glass feller. plassering strimler av papir fly i rommet vil tiltrekke seg fluer, og når de lander de blir sittende fast på papiret.
Hvis du ønsker å spare penger kan du lage din egen felle fylle en bolle eller glass med frukt eller juice og innpakning toppen med Saran vikle. Poke hull inn i wrap og satte den på disken. Fluene kan komme inn, men kan ikke finne en vei ut.
To.
Manuelt drepe fluer med insektmidler eller fly-swatters vil fungere. Et par advarsler med insektmidler: Ikke spray hvor dyr eller barn vil leke. Dekselet opp og sølvtøy, plater, og alt annet som vil komme i kontakt med maten.
Tre.
Noen uvanlige eller dyrere måter å drepe fluer er ovnen fellen og zapper.
Ovnen felle er når du plasserer et stykke frukt inne i ovnen over natten. Neste morgen vil det være mange fluer på frukten. Lukk døren og slå på ovnen og dette vil drepe fluer. Rense ovnen etterpå.
En bug zapper mer vanlig brukt utendørs, vil også tiltrekke fluer og praktisk drepe dem for deg. Det er ingen stas med en av disse du bare plugge den inn og nyte den zaps!

Søkeord bank!
Http://10f2dtv7qe5yfw9nqbl9192tck. hop. clickbank . net /
 

Tips og advarsler


 

  • Hold et rent hus
  • Kast eventuelle frukt som du ikke skal spise eller er dårlig
  • holde maten i lufttette beholdere
  • Insektmidler er svært giftig, så bruk med ekstremforsiktighet!


Relaterte artikler


hvordan du rengjør akvariet hjemme
hvordan bli kvitt ting du ikke vil
hvordan å holde hjemmet rent i 20 minutter
hvordan du rengjør rommet lett
kvitt irriterende fruktfluer
kvitt hjemmet ditt av lopper